Hamilton, 2008'de Sert Mücadele Umuyor

yazar:

kategori:

Bu sene toplamda 18 önemli ödül kazanmasına rağmen 2007 pilotlar şampiyonluğunu elde edemeyen McLaren pilotu, Auto Bild und Sport’a, gelecek yıl şampiyonluğu kazanmak için taraftarlarına garanti veremeyeceğini söyledi.

Hamilton: "Sonunda bir tane kazanacağımdan eminim ama 2008? Kim bilir, belki de BMW, yeterince hızlı olacak veya tekrar Renault"

"Umarım Ferrari’den başka da rakiplerimiz oldur."

Hamilton ayrıca, 2007 sezonundaki son iki yarışa 17 puan farkla önde girip şampiyonluğu Raikkonen’e kaptırmasının, dünyanın sonu olmadığını tekrarladı.

Hamilton: "O durum, burnunu asla çok havalara kaldırmaman ve her zaman odaklanmış durumda olman için bir hatırlatıcı olaydır"


Yorumlar

  1. "Umarım Ferrari'den başka da rakiplerimiz olur." bunu içinden gelerek söylediğine inanmıyorum, sadece öylesine söylenmiş bir söz.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    mp4-22… senin derdin ne ? birinin çıkıp kendine cevap vermesinimi istiyorsun. şu fia=ferrari saçmalığınıda bırakın artık mclarenci arkadaşlar. aynı komplo teorilerinden bende yaparım, fia'nın ferrari'yi durdurmak için yaptıklarından…

  3. Ne kadar sert olursa olsun Ferrari başkanı Mosley görevde olduğu sürece işimiz çok zor.Mosley yine bişey bulur.Hamilton' un saçları çok kısa puanlarını silelim.Araca sol ayağı ile bindi puanını keselim.Geçerken Ferrari' ye yan baktı kesin bişey çalmışlardır, puanlarını keselim…vs..

  4. Ne güzel söylemiş, demek ki burnu havaya kalktı 17 puan önde olunca :). Bu sene şampiyonluk bekliyorum, keşke Ferrar,'de olsaydı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir