Kubica "Çekiş Kontrol Yasağı Sorun Değil"

yazar:

kategori:

Formula 1’e geçen sene başlayan Robert Kubica daha önce çekiş kontrolsüz araç kullanmamıştı.

Autosport.com’a konuşan Kubica "Benim için sorun olduğunu düşünmüyorum. Evet aracın ayarlarını ve sürüş stilimizi değiştirmek zorundayız ancak ben farklı koşullara hemen uyum sağlayabiliyorum. Bu sene büyük soru işareti olan lastiklere de hemen alışmıştım."

"Michelin lastiklerini kullanıyordum ve özel olduklarını düşünüyordum. Ve bu geçişte sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum." dedi.

Kubica ilk Formula 1 sezonu olan 2007 sezonunu pilotlar şampiyonasında 6. olarak tamamladı. Bu sene takımı BMW Sauber büyük başarı göstermiş olsada, Kubica Ferrari ve Mclaren’e karşı mücadelenin çok zor olacağını düşünüyor.

Kubica "En zor adım gelecek sene olacak ve bu seneki sonuçları bile tekrar emenin zor olacağını düşünüyorum. "

"Gelecek sene takım için çok önemli bir yıl olacak. Çünkü performansımızı tekrar etmemiz lazım. Ancak bu kolay olmayacak çünkü F1’de herkes sıkı çalışıyor, kimse uyumuyor."

"Zor bir sezondu ve zor bir kış dönemi olacak." dedi.


Yorumlar

  1. hehe massa the best,sende yawaştan alonsoya sempati duymaya başladın sanırım bal akıyo ağzından dostum.şaka bi yana sölediklerin doğruu alonsoyla ilgili.en azından sevmesen bile gerçekleri görüp sölüyosun darısı diğerlerinin başına:)

  2. massathebest avatarı

    bmw'nin rakiplerine bir de renault eklenecek. alonsoyu yağmurlu havada su vermeyecek kadar sevmesem de, o gerçekten çok kaliteli ve güçlü bir pilot. ayrıca Schumacher'den sonra takımına ve araca katkı sağlamayı başaran en iyi pilot. renault'un gelişimine önemli ölçüde katkıda bulanacağını düşünüyorum. bmw bu yıl ferrari ve mclaren'den sonra renault ile de mücadele etmesi gerekecek. hatta yerini kaptırmazsa iyidir. hayret hiç sevmediğim renault ve alonso ile ilgili neler söyledim böyle:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir