Massa Mükemmel Turu Atamamış

yazar:

kategori:

Felipe Massa Almanya GP sıralamalarında üçüncü olmasına rağmen mükemmel turu atamadığını söylüyor.

Lewis Hamilton’ın fren sonundan sonra Williams Nico Rosberg ile mücadele edebilecek tek ekipti ve yumuşak lastiklerle daha yakın göründüler. Massa istediği turu atamadığı için üzgün.

“Turu bir araya getirmekte sorun yaşıyordum. Lastiklerde çok fazla oynama vardı ve mükemmel bir tur atamadım. Araç tamamen mükemmel değildi ve Valtteri gerçekten iyi bir tur yaptı, ancak yine de sonuçtan mutluyum.”

“Eminim yarış tamamen farklı olacak ve araç tamamen farklı hissettirecek, bu yüzden yarın iyi bir iş çıkarmaya çalışacağım.”

Pistte haftasonu boyunca hava sıcaktı ve pist sıcaklığı 55 dereceye kadar çıkmıştı, Massa yarışta daha serin olmasını bekliyor.

“Bence bu herkes için büyük bir mücadele olacak. Süper yumuşak ve yumuşak lastikleri kullanıyoruz ve bunları iyi durumda tutmak kolay olmayacak. Belki diğer yarışlara göre daha fazla pit stop görürüz, ancak yarış kesinlikle daha serin olacak ve bu da bizim araçlarımıza yardımcı olacak.”


Yorumlar

“Massa Mükemmel Turu Atamamış” için 3 yanıt

  1. o zaman mükemmel startlardan birini daha yap massacım. temiz taraf, 3. cep. daha ne lazım? unuttuysan 2008 hungaroring’de startta uçan pilotu bir izle, hockenheim 2010’da önündekiler kapışırken aradan sıyrılıp ilk viraja lider giren pilotu bir izle. ben unutmadım, sen de unutmamışsındır 😉

    1. rosberg power avatarı
      rosberg power

      2008 gerçekten güzeldi çok şaşırmıştım o starta 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir