Renault Hâlâ Çarpışma Testlerini Geçebilmiş Değil

yazar:

kategori:

Takım patronu Flavio Briatore’nin yaptığı açıklamalar Renault’nun yeni aracı R29’un FIA’nın çarpışma testleirnden ikisini hâlâ geçemediğini gösteriyor.

Portekiz’de testlere başlayan R29 hakkında konuşan İtalyan patron, aracın sezonun ilk yarışında yarışmak için testleri geçemediği konusundaki haberleri doğruladı.

Renault mühendislerinin, KERS sistemi nedeniyle ağırlığı azaltmak adına kış aylarında yapılan çalışmalar yüzünden aracın testleri henüz geçemediğini bildikleri düşünülüyor.

Briatore, İspanyol medyasına yaptığı açıklamada, “Avustralya’dan önce her iki testi de geçmek için hâlâ zamanımız var. Araç şu anda çok iyi çalışıyor.” dedi.


Yorumlar

  1. o burunla nasıl geçememiş yahu :))

  2. Katılıyorum. MP4/18 Koleksiyonumuz geldi aklıma !

  3. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    Bu olay renaultu kesinlikle olumsuz etkileyecektir.Diğerleri geliştirme işiyle uğraşırken renault testleri geçmek için zaman kaybedecek…

  4. normel bişeyy hallederizz

  5. gurcan hezer avatarı

    Problem değil ,FİA ya başruvu yapar reno ,şaşi içinde geliştirme çalışması yada izin gibi bi kural çıkar neticede çekilrler filan olmaz ,motor konusunu hatırlayın 30 beygir gerideyiz diye dramatize edtmişlerdi ,sonrası malum…,)

  6. anladım:)) renault yeni parcalar denicek yani aracını gizlio onun içinde yeni parçalar takılınca gecilce.

  7. demekki bu burunu o yüzden yapmışlar:D

  8. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Yorumsuz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir