Massa, Yükselen Yıldız Bottas’tan Korkmuyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, son yarışların yıldızı olan takım arkadaşı Valtteri Bottas’ın gölgesinde kaldığı için korkmadığını söyledi.

Son 4 yarışın 3’ünde kaza ile yarış dışı kalan Massa’nın takım arkadaşı Bottas, art arda 3 kez podyuma çıkmayı başardı.

Massa “O zorlu bir rakip ancak ondan korkmamı gerektiren bir şey yok.”

“Yeteneklerimi, takım için neler yapabileceğimi ve hızımı biliyorum. Ondan eksik bir şeyim yok. Geçmiş yarışlarda en az onun kadar şey yaptım ya da belki daha fazlasını yaptım.”

“Endişem yok. Onun başardıklarından dolayı memnunum çünkü bunu çalışmalarıyla başardı ancak hiç bir şey olmasaydı birlikte Red Bull’un önünde olurduk.”

“Kendinizde bir sorun varsa o zaman daha zor olur. Bu dönem illa ki bitecek. Hızımdan yana endişem yok. Yavaş olup sonuç alamıyor olsaydım ya da hepsi benim suçum olsaydı o zaman durum farklı olurdu.” dedi.


Yorumlar

“Massa, Yükselen Yıldız Bottas’tan Korkmuyor” için 15 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    valla bottas yaman çıktı hatasız kullanıyor ve çok temiz sürüyor. tarzı raikkonen in mclaren kullanışı gibi hızlı ve çok temiz. bence kork massa korkmasan bile tüm gücünü ortaya koyman gerekecek gibi çünkü bottas gerçekten elindeki arabanın hakkını veriyor şu an.

  2. F-one-Driver avatarı

    Aslına bakarsanız Raikkonenin Alonso karşısındaki hali Massa için gerçekten olumlu bir durum iken her nasılsa bu sene gerek şanssızlık gerekse de aracını pistte tutamaması dolayısıyla Bottas karşısında iyi gözükmedi, bu durumu hemen toparlaması lazım…

  3. bahadır sezgin avatarı
    bahadır sezgin

    Williams’ın en hızlı olduğu pistlerde şanssızlığına ne yazık ki yenik düştü. Fakat Ferrari’de ki 2012 sezonunda yaptığı gibi 2.yarı Bottas gibi podyuma çıkabilir, şanssızlığını yenebilir. Bence Massa sezonun bu yarısında şanssızlığından kurtulup tıpkı 2012’de yaptığı gibi uçuşa geçebilir…

  4. Korkman gerekir bence sonuçta bottas bir çaylak ve seni tecrübeli diye takıma aldılar ama senden daha fazla puan topladı daha fazla podyuma çıktı.

    1. O Massanın kötü şansızlığı yüzünden olabiir mi . Bu sene hiç suçu olmadan 6-7 yarışta puan alamadı yarış dışı kaldı .

      1. Kötü şanssızlıgı oldugu dogru ama kanada ve dünkü yarışta bana göre hatalı olan taraftı.Ve sürekli olarak yaşanan kazalarda karşı tarafı suçluyor kendisi hiç bir şekilde suçlu değil.biraz dikkatli davranıp sagına baksaydı her iki kazada da hem iyi puanlar almış hemde podyuma çıkmış olurdu.Lewis de zamanında çok kaza yapmıştır dikkatsizce davranarak ama son 3 yıldır bu durumu değiştirdi.

        1. bir kere massanın kanada hatası yoktu nasıl f1 izliyorsan artık anlamadım.massanın şanszılıklarını saysam roman çıkar ortaya. 2. si lewis fanısın lewisi övdüğün belli. lewis hızlı pilot olabilir saygım var lewisin hatalarından ders çıkardığını düşünmüyorum . daha başka konulara gelirsek bir kere olgun değil ve bır sorun oldugunda yada başka bişey birilerine sataşmayı çok iyi biliyor. rosberg öndeyken telsiz konuşmalarını herkes biliyor.

        2. Kanadada bariz hatalı taraf Perezdi . Şimdi o konuyu konuşma vakti değildir . Ancak Hamilton daha 2 sene önce Massaya çok çarpmıştı hepde hatalı taraf olurdu 😀 Ama kendini geliştirdi oda . Massa bu sezon hatalı bir şey yaptığını düşünmüyorum . Dün olan kazada görüş açısı kısıtlıydı . Bottasın ardından viraja girdiğinde magnusseni göremezdi standart yarış kazası .

          1. Massa ile kanki oldukları yılın üzerinden 2.5 sezon geçti 🙂 hatalı tarafları vardı bunu kabul ediyorum sırf Lewisi destekliyorum diyede adamın yaptıgı bariz hataları körüne körüne savunacak değilim.

            Herneyse konu massa şuan yaşadıgı sıkıntıları ve kara bulutları üzerinden atması gerek biran önce yoksa sezon sonunda çaylak takım arkadaşına yenilecek.şanssızlık yaşasın yada yaşamasın sonuçta herkes sezon sonu puan klasmanına bakıyor.

            1. Evet sezon sonuna kadar daha 9 yarış var . Massa şansızlığını atlatırsa en azından sezon sonu ilk 6 veya 5 e girebilir . Çünkü bu sezon herkes az puan alıyorum yani öyle 150 puan gibi uçurum yok 60 puan var . Bunu kapatamasada 30 a falan indirse yeter bence

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Valla bitecek diyen arakdaşlar, Ferraride 2009 dan beri bitmemişti. Bitmezde. Bu adamın yapabileceği şeyler bu kadar. Ben kendi hatası değildi olayını pek kabul etmiyorum. Bir kazya karışan sürücülerin muhakkak ikisinde de hata vardır. Azdır çoktur.

    Pişkin pişkin çıkmış demiş “kazayı engellemek Magnussen nin elindeydi, benim bildiğim arkadaki sürücü fren yapar” diye. E sen Perezin arkasında değilmiydin arkadaş, adamın üstüne tırmandın.

    1. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Unutmuşum 🙂 Bottas dan korkmuyorum da ayrı bir hikaye, Alonso takım arkadaşınkende bundan fazla bişey yapmıyordun. Kim ne derse desin kaza öncesi ve kaza sonrası bu adamın sürüşü kesinliklen değişti.

      1. Kaza öncesi daha agresif ve daha kendinden emin sürüyodu . Hamiltona alonsoya kafa tutuyodu ama kazadan sonra sürüşü değişti ve o kaza hayatını değiştirdi. O kaza sonrası bir şansızlık geldi üstüne gitmiyor başından

  6. ondan değil zaten şanssızlığından korkmalısın. Böyle devam etmemeli. Hockenheim’ı lehine çevirip yaz tatiline iyi bir şekilde girmen lazım. Sıradaki yarışta podyum ya da en kötü 4.lük şart.

    Bu sene gerçekten bir çok yarışta kendisiyle ilgili olmayan sebeplerden yarış dışı kaldın ancak dünkü yarışta magnusseni görmemiş olsan bile hata payın büyüktü. zaten her zamanki iyi kalkışlarından birisini yapamadın. virajı daha sakin dönüp sonra yoluna bakmayı denemeliydin.

  7. Massa çok şanssız bir dönemde bu sene kendi hataları dışında çok yarış dışı kaldı , Pitte lastik takamadılar puan alamadı . İlla ki bitecek Massa’nın dediği gibi . İnşallah Macaristanda son bulur da puan alabilir . Ben Massa’nın o kadar şansız olmasına rağmen 30 puan alabildiğine şükrediyorum . Haftaya olan yarışta iyi şanslar Adamım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir