Lauda, Susie Wolff’ta Eksik PR Çalışması Yapan Williams’ı Eleştirdi

yazar:

kategori:

Niki Lauda, kadın yarışçı Susie Wolff’u Silverstone ve Hockenheim’da piste çıkaran Williams’ın olayı yeteri kadar reklam yapmaması nedeniyle eleştirdi.

Wolff Hockenheim’da ilk antrenman seansında normal çalışmaları yürüttü. Gittikçe hızlanan Wolff seansı Felipe Massa’nın sadece 0.2 sn gerisinde tamamladı.

Lauda’ya göre Williams, 22 sene sonra ilk defa resmi bir seansa katılan bayan sürücü ile iyi bir reklam yapma şansını kaçırdı.

Lauda “Williams ne yazık ki kürsel anlamda kadınlar için iyi bir reklam yapma şansını kaçırdı.”

“Massa ile aynı yakıt ve aynı lastiklerle çıkarmaktansa yumuşak lastikler ve daha düşük yakıtla tur atmalıydı. O zaman çok daha yukarıda olurdu.”

“PR hamlesi yapıyorsanız bunu doğru yapın. Ancak ben Susie’ye şapka çıkarıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Lauda, Susie Wolff’ta Eksik PR Çalışması Yapan Williams’ı Eleştirdi” için 6 yanıt

  1. başka bir sitede wolff ün antrenmanda attığı turun videosu vardı, oradan gördüğüm kadarıyla çok kötü gelmedi bana. Biraz da gelişse williams da olmasa bile biraz daha ufak takımlardan birinde yarış koltuğu da bulabilir.

  2. OtonomAktor avatarı

    lauda nın kafa ticarete çalışıyor vallahi 🙂

  3. F-one-Driver avatarı

    Yauw massa bu olayda da ezilen olma yolunda ilerliyor=)) ulen şu kaderi bi düzelmedi gitti, yakında susie de geçer merak etmeyin, softlarla turlamasına gerek yok…

  4. F-one-Driver avatarı

    Yauw massa bu olayda da ezilen olma yolunda ilerliyor=)) ulen şu kaderi bi düzelmedi gitti, yakında susie de geçer merak etmeyin, softlarla turlamasına gerek yok…

  5. Lauda’ya katılıyorum. 1.5 sn fark vardı. Eğer bunu hafta sonunun sert olan lastikleriyle yaptıysa yumuşak olanı verip az yakıtla ilk sırayı bile aldırabilirlerdi. Bunu zamanında Alonso Renault’a döndüğünde yaptılar. Schumacher ve Mercedes’le yaptılar. Gayet Susie Wolff ile yapılabilir ve sansasyon olurdu tüm dünyada.

    1. Belki de yapmışlardır da Suzi becerememiştir 😛

      Sürüşü takip etmedim tabi, atıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir