Red Bull Williams’ı Gözardı Edemeyeceklerini İtiraf Ediyor

yazar:

kategori:

Red Bull üreticiler şampiyonasında Williams’ı asla gözardı edemeyeceklerini söylüyor.

Geçtiğimiz yılın şampiyon takımı bu konumunu Mercedes’e kaybetmiş gibi görünüyor ve Williams’tan Valtteri Bottas da son üç yarışta podyuma çıktı.

Felipe Massa’nın kazasının üreticiler şampiyonası için iyi olmamasına rağmen Williams potansiyeliyle diğer takımları endişelendiriyor.

Red Bull takım patronu Christian Horner iki takım arasındaki farkın çok değiştiğini belirtti ve Williams’ın artık endişe verici bir hale geldiğini kabul etti.

“Hızlı bir araca sahipler. Son birkaç haftasonunda onlardan daha fazla puan aldık ve puan farkını yükselttik, ancak onları gözardı edemezsiniz.”

“Hızlı bir araç ve iki hızlı pilota sahipler, ve Bottas son birkaç yarışta çok etkileyiciydi.”

Horner Red Bull’un Almanya GP’sinde Williams ile yarışamayacağını kabul etti.

“Bence dördüncülük azami sonuçtu. İki Mercedes kendi sınıflarındalar. Bottas tüm haftasonu boyunca hızlıydı ve gerçekte biz Ferrari ve gridin geri kalanıyla yarışıyorduk.”

“Ve ilk virajda Daniel’in kazadan kurtulabilmesi harikaydı ve Sebastian araçtan istediklerinin tümünü alabildi.”

“Fernando’nun Red Bull’lar tarafından yenildiğini hissettiğinden eminim, ancak yine de bu harika bir yarıştı. Bunu önlere daha yakın bir yerde yapmak daha iyi olurdu.”

Horner Hungaroring’in kendilerine uymasını bekliyor.

“Macaristan bizim için iyi bir fırsat, ve Singapur çok uzakta değil. Bu yüzden aracın Macaristan’da nasıl çalıştığını görmek ilginç olacak. Elbette Mercedes harika bir pozisyonda, ancak umarım orada biraz daha yakın olabiliriz.”


Yorumlar

“Red Bull Williams’ı Gözardı Edemeyeceklerini İtiraf Ediyor” için 6 yanıt

  1. YANILMIYORSAM SİTEDEKİ PUAN CETVELİ HALA GÜNCELLENMEMİŞ . SİTE YÖNETİMİNE SESLENİYORUM ALMANYA YARIŞI SONUÇLARI UNUTULMUŞ.

  2. vw-tdi-power avatarı

    Ferrar taraftarlarındaki hep ninemin sakalı olsa dedem olurdu hikayesi bi bitsin, takımın sempatisini acayip şekilde öldürüyorsunuz.

    Alonso şu gridde pilotajına en saygı duyduğum adamdır ama bırakın şöyle olaydı böyle olaydıyı lütfen. Adam elinden geleni yapıyor. Bir kaç tur olsa Vettel’i de geçebilirdi bence, önümüzdeki yarışlara bakalım artık.

    Ha ayrıca, RBR yönetiminde açıklamalar hep tahrik etme üzerine konuşuyor, bu durumda da saçmalıyor, takılmayınız sayın taraftarlar.

    1. Yarım tur olsa Ricciardo ‘ya geçilecekti. Vettel’ i nasıl geçsin? Vettel’in stratejisine cevap vermedikleri için o treni kaçırmış oldular zaten.

      1. vw-tdi-power avatarı

        Pardon hem ismi hem pozisyonu yanlış yazmışım. yarışın sonunu izleyememin de etkisi var bunda. ama anlatmak istediklerim geri kalanında açık.

  3. Osman Yıldız avatarı
    Osman Yıldız

    “Fernando’nun Red Bull’lar tarafından yenildiğini hissettiğinden eminim, ancak yine de bu harika bir yarıştı. Bunu önlere daha yakın bir yerde yapmak daha iyi olurdu.”

    Burada Horner, Fernando bizden yavaş araçla, bizim bir aracımızı geçtiği için üzgünüm demek yerine, böyle bir ifade kullanarak saçmalamış bence. Ferrari zaten Red Bull’dan yavaş neyin ispatı ki bu.

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Valla Alonso 2 rbr yi de tokatlayacaktıda Ferrari duvarı sağolsun adamı 4. cülükten ettiler. Yinede neticede bir RBr yi geçti. Bu horner da başka bir alemde yaşıyor arkadaş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir