Ferrari Mugello Testlerini Tamamladı

yazar:

kategori:

Perşembe günü, Ferrari takımı İtalya’nın Mugello pistindeki dört günlük programını tamamladı.

Raikkonen’in yer aldığı ilk iki günün ardından son iki günde pistte olan Felipe Massa, bugün sabah seansında oluksuz lastiklerle tur atabildi ve Brezilyalı toplamda 103 tur tamamlayarak 1:23.981’lik dereceye imzasını attı.

Massa, “Testlerden memnunum. En sonunda bugün aracı kuru şartlarda test etmeyi başardık. Kendimizi karşılaştırmak için şu anda yanımızda bir rakibimiz olmadığından hangi seviyede olduğumuzu söylemek için henüz erken olsa da ilk izlenim olumlu yönde. Bununla birlikte, bu testler için bir yorum yapmam gerekiyorsa, kat ettiğimiz 1500 km’nin ardından dayanıklılık için kendimize güçlü bir sekiz verirdim. Birçoğu ıslak pistteydi ama bence Portimao’daki şartları gördükten sonra Mugello’da olmak doğru karardı.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. oğulcan eriş avatarı
    oğulcan eriş

    bilmyorum yani

  2. Ertan Akkaş avatarı

    Hayır 103 tur atmışsa 500 km den fazla yaparhaberdede dediği gibi 1500 km 😀

  3. erman yiğit avatarı

    doğru tercih yapmış ferrari oluksuzları da denemiş olduk 500 km 🙂

  4. burak bocek avatarı

    Evet çok mantıklı karardı bencede.Hem ıslak pistte aracı geliştirdik hemde çok çok kötü değildi pist yüzeyi ve en sonunda oluksuzlar ile veri topladığımıza inanıyorum.Şimdi herhadle jerez var.Bwm de ayrı pistte tek çalıştı ama onlarda tamamlayamadı.Bu bakımdan herkes 1 adım atarken biz 2 adım atıp hiç kers ve 2009 pakedi ile test etmemiş olmamızı bir ölçüde dengeledik.

  5. Emir Çolak avatarı

    Portimao'ya gitmemişler allahtan, çok iyi oldu diğer takımlardan daha fazla yol kat ettiğimizi düşünüyorum, iyi değerlendirdik. Derecede henüz belli olmamasına rağmen diğer takımlara göre çok çok iyi gözüküyor. Kendi yorumumdur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir