Williams, Macaristan Güncellemeleri ile Daha da Güçlenmeyi Umuyor

yazar:

kategori:

Williams takımı, Macaristan GP’ye getireceği güncellemelerle takımlar şampiyonasında Red Bull’u daha kolay bir şekilde geçmeyi umduğunu açıkladı.

Williams takımı, son 3 yarıştaki şahlanmasıyla birlikte son yarışta Ferrari’yi geçerek 3. sıraya yerleşti. Williams’ın yeni hedefi Red Bull takımı.

Rob Smedley “Bize uyan ya da uymayan yerlerden bahsedecek olursak, Almanya bize uymuyordu ancak orada iyi bir araca sahiptik ve iyi sonuçlar aldık.”

“Budapeşte’de rekabetçi olmak için ihtiyaç duyduğumuz güncellemeleri belirledik ve şu an için araçtaki tüm gelişim hedeflerine ulaştık.”

“Yeni parçalar aracı geliştirecek ve Budapeşte’ye çok özel parçalar olacak. Bu yüzden orada iyi performansa sahip olmayı umuyoruz.” dedi.

Williams şu anda Red Bull’un 67 puan gerisinde ancak  yaz tatilinden sonra gelecek olan yarışlarda düzlük hızı önemli olacağı için Williams bu konuda avantajlı görünüyor.

Smedley “Şu anda Red Bull’u hedeflemeliyiz. Şu anda iyi ve hızlı olan aracımızla, gelecek güncellemelerle birlikte iki aracımızla puan alırsak, Spa ve Monza gibi bize kesinlikle uyan pistler gelecek. Öyle olunca neden Red Bull’u hedeflemeyelim? Durmamalıyız.”

“Takımın tutkusu dünya şampiyonu olmak. Bunun için Ferrari, Red Bull ve Mercedes gibi takımları yenmemiz gerekiyor.”

“Hepsi hedefimizde ve onları yenmek için savaşacağız.” dedi.


Yorumlar

“Williams, Macaristan Güncellemeleri ile Daha da Güçlenmeyi Umuyor” için 5 yanıt

  1. McLaren Honda avatarı
    McLaren Honda

    Williams’ı tekrar yükseklere oynarken görmek sevinç verici. Fakat Macaristan’daki podiumda Red Bull görmek malesef kaçınılmaz.

    Umalım bir gün McLaren ve Ferrari de bu savaşa katılır ve F1 tekrar canlanır.

  2. Bottas çok iyi sürüyor şu anda . Massa’nın şansı yerine gelirse . Bu haftasonu williamslardan 3-4 veya 2-3 bekliyorum . Tabiki önce şu kötü şansın Felipe’den gitmesi gerek

  3. ForçaFelipeMassa avatarı
    ForçaFelipeMassa

    Meşrubatçıları, çakma boğaları ve mazisi ile gram ilişkisi olamayan lotus ve caterham’ı izlemektense, Williams, Ferrari, McLaren ve diğer efsaneleri izlemeyi yeğlerim. Keşke 70 ve 80lerde yaşasaymışım…

  4. Bir yanda tarihin açık ara en hızlı araçlarından biri diğer yanda İkincilik mücadelesi için savasan takımlar rekabetin olmadığı sıkıcı bir yıl daha.

  5. Williams çoştu bir kere. Ama hakkınız, size yükseklerde görmek istiyoruz. Sempatik takımsınız, bu digger takım taraftarlarını da sevindirir düşüncesindeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir