Magnussen: “Massa Kazasını Konuşmaya Değmez”

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen, Almanya GP’de geçirdikleri kaza nedeniyle Felipe Massa’nın kendisi suçlamasını önemsemediğini ve olanlar hakkında daha fazla konuşma taraftarı olmadığını söyledi.

Macaristan’da konuşan Magnussen “Olan oldu ve kimsenin, özellikle de onun yaralanmaması iyi bir şey çünkü ters dönen oydu ve kötü görünüyordu. Bu yüzden en önemlisi onun iyi olması.”

“Kimin hatası olduğu konusuna girmek istemiyorum. Yorum yapmak hakemlerin görevi ve hakemlere bildirilen oydu, ben değildim. O açıdan ben yanlış bir şey yapmadım.”

“Bu konuyu onunla konuşmayacağım çünkü artık Almanya’da değil, Macaristan’dayız.”

“Orada harika bir kalkış yaptım ve Valtteri Bottas’ın iç tarafına geldim ancak o virajda onu geçecek kadar yakın değildim. Açıkçası  orada yavaşlamak zorunda kaldım ve o olaylar oldu.”

“Farklı bir şey yapabilir miydim emin değilim. Hatalıysanız bu tür şeylerden ders çıkarıyorsunuz. Değilseniz sizin için hatırlayacağınız bir deneyim oluyor.” dedi.


Yorumlar

“Magnussen: “Massa Kazasını Konuşmaya Değmez”” için bir yanıt

  1. Mükemmel olgun bir yorum bravo kevin böyle devam şanssızlıklardan yakın zamanda kurtulcaksın. Bu tecrübeli dedigimiz plotların yaptığı salak hatalar yüzünden bu çocugun başına gelmedik kalmadı Monacoda raikonen geldi vurdu.Almanyada massa ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir