Sutil, McLaren-Mercedes Anlaşmasına Güveniyor

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Force India takımının Mclaren ve Mercedes ile olan ortaklığının 2009 yılında düzenli olarak ilk on içinde olma konusunda kendilerine faydalı olacağına inanıyor.

Force India takımı bu yıl Mercedes motorlarını kullanacak ve McLaren takımından da teknik destek alacak. Silverstone merkezli takım, geçen sene hiç puan elde edememişti ancak Sutil yeni anlaşmaların bu yıl ilk on içinde er alamlarına yardım edeceğini düşünüyor.

“Bunun büyük bir fayda sağlayacağını ve büyük bir adım olacağını düşünüyorum. Belki de ilk on içinde gerçekten yer bulabiliriz ve birkaç yarışı puanla bitirebiliriz. Bu gelecek yıl için iyi bir adım olur. Buna güveniyorum.”

Alman pilot, Formula 1’deki üçüncü tam sezonunu başlarken artık daha güçlü bir pilot olduğunu da söylüyor.

“Sürüş stilimi yeni düzenlemelere uydurmak zorundayım. Geçen yıl, sıralamalarda iyi iş çıkarıyordum, attığım turlar oldukça iyiydi. Bu sene yeni bir durumlar karşı karşıyayız. Ama bu noktada geçen senekiyle aynı seviyedeyim, ya da biraz daha güçlüyüm.”

“Artık daha tecrübeliyim ve Giancarlo gbi çok iyi bir takım arkadaşım var. Ondan çok şey öğrenebilirim. Formula 1’de geçirdiğiniz iki yılın ardından daha iyi hissediyorsunuz, kendinize güveniniz artıyor.”


Yorumlar

  1. yalnız cosworth motoru f1 in en güçlü motorudur bunu bilelim küçük takımlara motor verdi die küçümsemeyelim

  2. kaan kaanhan avatarı

    öle demeyin monacoda nerdeyse puan alıyorduda gerisi malum :)))

  3. bence sen alemsin sinan:)

  4. gurcan hezer avatarı

    2006 yılında motor dndurma kuralına geçmeden önce gridde cosword motorundan sonra en fazla DEVİR çevirebilen motor Mercedesti,komik bi şaşkınlıkla okudum yani sen 4-5 kere motor patlat sezon içinde ,sonrada ferari motoruyla puan almasını bekle ,garip bi ironi …,)

  5. McLaren teknik desteği
    McLaren şasisi
    McLaren Kers sistemi
    Mercedes Motoru

    2 araç arasında teknoloji farkı az olucak.Mantıksız birşey yok gibi

  6. görende cosword motorundan mclaren motoruna geçiyo zennedicek. sen ferrari moturuyla puan alma, mclaren motoruyla alacam de. hem de şampiyon takımın motorunu yabana at. alemsin vallahi sutil 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir