Ricciardo, Alonso’nun Övgüleriyle Daha da Motive Oldu

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, Almanya GP’den sonra kendisini övücü açıklamalarda bulunan Fernando Alonso’nun bu açıklamalarının kendisini daha da motive ettiğini söyledi.

Alonso, Almanya’da çok iyi bir şekilde mücadele ettiği Ricciardo’nun inanılmaz işler başardığını söylemişti.

Ricciardo “Padokta sürücüler arasında saygı varsa ya da temiz ve adil bir şekilde mücadele ediyorsanız eğlenceli oluyor ve her iki sürücü de memnun kalıyor. Mücadeleyi kazansanız da kaybetseniz de memnun kalıyorsunuz.”

“Açıkçası Fernando gibi bir şampiyondan, bir bakıma sporun lideri olan birisinden saygı duyulmak güzel bir şey.”

“Daha ne söyleyebilirim ki? Daha fazla mücadele etmek istiyorum. Çok eğlenceliydi bu yüzden başka bir mücadeleden yine ikimiz de keyif alırız. Önemli olan her ikimizin de keyif almadı. Önemli olan bu. Eğlendik. Podyum mücadelesi vermiyorduk ancak 5 ya da 6.lık için mücadele ederken eğlendiysek bu iyi bir gün olduğu anlamına gelir.”

“Yarışçılar arasında saygı olması önemli. Hepimizin içinde kibir var ancak asla hiç bir şeyi abartmamalıyız. Ben çok gülen birisiyim. Arkadaşça görünüyorum ve beni bu şekilde görenler biraz yumuşak olduğumu düşünüyorlar ancak sert bir şekilde mücadele edebileceğimi göstermem güzel oldu.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo, Alonso’nun Övgüleriyle Daha da Motive Oldu” için 4 yanıt

  1. Bence Vettel e laf bindirmek için seni kullandı pek sevinmesen iyi olur zira yoluna çıkarsan sende ağzının payını alırsın

    1. valla herkes alonsodan öyle sözediyor herkesede bir kulp buluyorsunuz zaten . o yuzden alonso ve alonso fanları tarafından sıkıntı yok burada sizden çok ricciardonun sözü para eder tıpkı sizden çok formula 1 camiasındaki herkesin daha çok olduğu gibi.

  2. ForzaFerrari avatarı

    Riccardo övgüleri hakediyor. Eminim bu sitedeki çoğu kişi webber gibi 2. pilot olacağını düşünüyordu benim gibi ama O hepimizi yanılttı. Ayrıca Alonso için sporun lideri sıfatını kullanması Vettele de güzel bir gönderi olmuş.

    1. Ben Ricciardo RB ye gelirken demiştim ki; Horner Vettel’in Malezya’da yaptığı terbiyesizliği unutmadı. Ricciardo’yu RB ye alıp Vettel’in ipini çekecekler demiştim. Ricciardo şu anda Vettel’den üstün durumda ve piskolojik olarak da Vettel’e baskı kurmuş durumda. Sezon sonu Vettel RB den ayrılır diye düşünüyorum ben.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir