Ecclestone Takımların Spora Bağlı Kalmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Formula 1 üreticilerinin sporda uzun süre kalmalarına karşılık daha serbest harcama yapabilmeleri teklifinde bulundu.

Bu ayın başlarında karar kılının dramatik düşüşün ardından bütçe sınırlandırmasının F1’in geleceğinin bir parçası olabileceği söylentileri çıktı. Ecclestone, takımların harcamalarını kısıtlama çalışmalarının boşa olacağını çünkü üreticilerin her zaman harcama yapabilecek alanlar bulabileceklerini söyledi.

Ecclestone, F1’de kalacaklarını garanti etmeleri halinde üreticilere istedikleri harcamaları yapmaları için izin verilebileceğini söyledi.

Ecclestone "Bağlı kalıp kalmayacakları konusunda emin değilim.Onları bir konu üzerinde uzlaştırmak her zaman sorun oldu. Ancak eğer uzlaşılırsa bu Honda’da gördüğümüz türden olayları engeller." dedi.

Ecclestone ayrıca KERS’e karşı olduğunu söyledi.

Ecclestone "Ben her zaman KERs’e karşı oldum. F1’de kullanılan hiç bir şey yol araçlarında kullanılmaz. Eğer fikir buysa neden binek araçlarda geliştirmiyorlar. Para saklamaya çalışırken daha fazlasına mal oluyor." dedi.

 


Yorumlar

  1. tmm üreticiler bir garanti verebilir ama bu formatı kullanarak devam edilemez çünkü garaj takımlarının arkalarında büyük sermaye güçleri yok, bu yüzden bir garanti veremezler, anlaşılan ecc garaj takımlarını önemsemiyor

  2. Hayret güzel konusmus By Ecclestone

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir