Raikkonen Lastiklerde Sorun Yaşadı

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Macaristan’da ilk günkü çalışmalarda lastiklerde sorun yaşadığını söyledi.

İlk seansta Mercedes sürücülerinin ardından en hızlı isim olan Raikkonen, 2. seansta 6. sırada kalmıştı. Raikkonen orta sert lastiklerde sorun yaşadı.

Raikkonen “Öğleden sonra orta sert lastiklerle ikinci kez piste çıktım çünkü bu lastiklerin davranışı sıcaklık yükseldikçe daha kötü göründü. Bu da aracın kontrolünü etkiledi. Ancak yumuşak lastiklerle sorun yaşamadım.”

“Seansın ikinci bölümünde her iki lastikle yarış simülasyonu yaptım. Ne yazık ki orta sert lastiklere geçtiğimde sol arkada sorun yaşadım ve planlanandan önce pite döndüm.”

“Telemetre verileri sorun göstermedi bu yüzden umarım topladığımız veriler önümüzdeki iki gün doğru yolda ilerlememiz için yardımcı olur.”  dedi.

Pat Fry “Kısa ve uzun sürüşlerdeki performans seviyemiz son yarışlardakine benziyor. Çok zor bir hafta sonu olacak gibi görünüyor.”

“Burada geçiş şansı çok kısıtlı. Bu yüzden sıralamalarda mümkün olan en iyi sonucu almaya çalışmalıyız.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen Lastiklerde Sorun Yaşadı” için 3 yanıt

  1. bu lastik hikayesinden bıktım.raikkonen gibi hızlı pilotlar kendini gösteremiyor.ayrıca alonso dan sezon başından beri bu kadar fark yiyeceğine ihtimal vermiyorum.var bir halt nedir nedir diye düşünüyorum …

    1. santander baba nin kontrati fazla dosunmeye gerek yok.

    2. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
      Alonso.Diaz(Yavuz)

      İyi düşünmeye devam et o zaman 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir