Alonso: “Yağmurlu da Olsa Kuru da Olsa Rekabetçi Olabiliriz”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Macaristan GP öncesinde sıralamalarda 5. olmasının ardından temiz tarafta olduğu için mutlu olduğunu ve yarınki yarışta koşullar ne olursa olsun rekabetçi olacaklarını söyledi.

Alonso “Kuru ya da yağmurlu olsun iyi sonuçlar alma şansımız var. Yarın rekabetçi olacağımızı düşünüyorum. Yarışı tamamlarsak iyi sonuçlar alabiliriz. Bu yüzden mutluyum.” dedi.

Ferrari’nin takımlar arasındaki sıralaması için Alonso “Red Bull ve Williams’ın arkasındayız. Bazı pistler daha iyi oluyor, bazıları ise kötü. Burada bir Williams arkamızda, birisi ise hemen önümüzde. Yarın mücadele ettiği grupta olacağız. Onlardan puan kazanmaya çalışacağız.

Alonso ayrıca ilk seansta elenen takım arkadaşı Kimi Raikkonen hakkında da konuştu. Alonso “Bugün Kimi şanslı değildi. Hamilton ve Maldonado’nun bıraktığını gördük. Bu yüzden sadece Caterham ve Marussia’ları geçmemiz gerekiyordu.”

“Pistin gelişmesiyle birlikte Kimi ilk seansta elendi. Onun için şanssız bir andı.”

“3. seans da oldukça zorluydu. Yağmur geldi ve Magnussen kaza yaptı. Bu yüzden pistte kalıp, turu bir araya getirip sonucu görmemiz gerekiyordu.”

“5. sıra yarın temiz taraftan kalkacağımız için mükemmel bir pozisyon.” dedi.

 

http://www.youtube.com/watch?v=JPW_z2jLwY0


Yorumlar

“Alonso: “Yağmurlu da Olsa Kuru da Olsa Rekabetçi Olabiliriz”” için 28 yanıt

  1. rosberg power avatarı
    rosberg power

    Alonso’nun Ferrari’de yarışması Ferrari’ye zarar veriyor. Çünkü aracın gerçek performansının üzerinde sonuç alıyor ve buda Ferrari’yi olduğundan daha iyi gösteriyor. Alonso ayrılırsa görün curcunayı.

  2. Telefonla üyelik girişi yapılmıyor mu ? Mail adresimi yaZarak yorum atıyorum o da kaç saat sonra görünüyor. Mail adresini yazarak atınca onaya mı gidiyor yorumlar. Üyelik girişi telefon için var da ben mi göremiyorum ? Ne oluyo lan neredeyim ben

    1. Yardımcı olabilecek kimse yok mu

    2. Anasayfamızda ekranı biraz aşağı kaydırdığınızda ilk haber pencerelerinin bitiminde ve “Video Galeri” başlığının hemen üzerinde “Üye Girişi” butonu bulunuyor. Eğer göremez iseniz kullandığınız tarayıcınızı değiştirerek denemenizi önerebilirim. Chrome pek sorun çıkarmıyor.

      1. Saol dostum teşekkürler cahillik bala bela işte

  3. Bir şeyler söylemesi lazım tabii ki Alonso’nun…En son ne zaman podyuma çıkmıştı Alonso, yarın şansı yaver giderse bir şeyler olabilir…Ferrari artık milleti kandırmaktan vazgeçmeli…Zaten pistte topu topu iki fabrika takımı var orada bile 2.’liği alamıyorlar komik…Sürücüler ne yapsın..

  4. FerrariFanTR avatarı

    sen umutluysan biz de umutluyuz Alonso

  5. Alonso bunları diyorsa yarın gerçekten rekabetçi olacağız demektir. En son Çin’de bunları söyledi ve podyuma çıkmıştık. 😀

  6. sadece Caterham ve Marussia’ları geçmemiz gerekiyordu.

    yani diyor ki kimi caterham ve marusia’yı bile geçemedi 😀

    1. Evet Raikkonen çok kötü pilot onları bile geçemedi. İstediğini duyduğuna göre artık gidebilirsin.

    2. Politik zekası çok üstün çook. 😀 Üstü kapalı şekilde yine sallamış Rai’ye 😀 😀 😀

    3. Aynı sey sizinkinin basina gelse yikardiniz buralari. Ama tabi ya kimi alonsodan kötü pilot nasıl olsa elensede fark etmez. Nasil olsa onun önünde bitiremezdi dimi ? Hoş bitirsede sizinki yaristan once ne yapar ne eder bisekilde yarista önünde bitirirdi tabi

  7. Rekabetçi olabiliriz dediği de 5.lik herhalde.5.lik için bile sevinen tifosi ya da Ferrari’ci varsa bıraksın gitsin.

    1. Mevcut duruma bakıp konuşmak lazım. 5. Lik ferrari ve taraftarları için elbette yeterli değil ama elimizde bi Mercedes yok.

      1. Neden elimizde Mercedes yok.Bunları Ferrari’dekiler tartışmıyor mu? Ya da en azından 7 yıldır takımlar şampiyonluğunun olmaması kimseyi düşündürmüyor mu?

        1. Emin ol senden daha çok düşünüyorlardır. Ama düşündüklerini gerçekleştirebilecek bir kadro yok ellerinde. Durum bu idari ve mühendis kadrosu olarak yetersiz ferrari.

          1. Koskoca Ferrari .Bu sporun kurucusu ve yeterli mühendis kadrosunu oluşturamıyorsa bu durumda suçsuzmuş gibi söylenmeye gerek yok. O kadroyu oluşturması gerekiyor. Rüzgar tüneli vs. geliştirildi, aracın on board görüntüsünden bakıyorum, kırmızı rengi olmasa dengesizliğinden bir marussia, caterham zannederim. Aşırı dengesiz araç. Düz yolda salınım yapıyor 🙂

            1. Ben Ferrari suçsuz demiyorum ki bilakis ferrari suçlu. Ama arkadaş demiş ki 5.liğe sevinen Ferrarici gitsin. Mevcut durumda 5.lik iyi sonuç ha kimseyi sevindirmez ama durum bu. Bu sene de kabullendik sineye çektik.

  8. Muammer UYAR avatarı

    Alonso başkan umutluysa bize de inanmak düşer 🙂

  9. ferrari nin bu yaptiklarini sansizlikla birlestiriyorsan diyecek birsey yok. 5.lik mukemmel pozisyon gerci nede olsa kimi nin onunde haklidir sevinmesi 🙂

    1. OOO profesyonel komplocumuz gelmiş.. Kesin bu işin altında da santander vardır alonso vardır. Kesin bianchiye teşvik parası verilmiştir. alonso zaten rainin ayarlarını bozdu gittide.. Hani rai için üzülmüştüm ama bu tarz yorumlardan sonra..

      1. bunu soyleyen sadece ben olsam tamam dediklerin dogrudur ama ac oku butun yorunlari asagi yukari cogunluk ayni.bu oluyor ki burada yorum yapnlarin yuzde doksani komplocu bir tek sen dogrusun.butun fanlar tv karsisinda kimi ha cikti cikacak hesabi yaparken ferrari pit duvarinin kafasinda ne varsa artik. ha komplo diyorsan soylede olabilir ferrari 3. olamaz ise alonso nun serbet kalmasi soz konusu belkide onu gondermek icin boyle yapiyorlar al sana komplo.

        1. bakıyorum araştırıyorum bir kaç kimici dışında bunu yazan yok 😀

        2. Bunu diyen firarikimi ve bir kaç raici. Sene başından beri durumu özetleyelim. Kiminin önde olduğu bi kaç yarış kimi daha hızlı sonra kimi daha araca alışamadı. Alışsın bi göreceksiniz. Sonra araç Alonso’ya göre oldu bahaneler. Sonra kiminin motivasyonu yok oldu. Sonra bu araçla kimi sallamıyor oldu. Sonra santander oldu …… Devam eder gider

    2. Kimi değil ki bu 1 kere geçtim diye sevinsin 😀 Sezon başından beri tokatlıyor Kimi’yi zaten. Önünde bitirdim diye sevinme olayı Kimi’de olur.

      1. sen kimi yi alonso ile karistirma adam dunya sampiyonu oldugunda bile asiri bir tepki gostermedi ama senin alonso sampiyon oldugunda bagira bagira bademcikleri dustu sonra hastaneye felan kaldirmislar ondan sonrada doktorlar sampiyon olamassin demis anca 5.likle sevinrsin kalan yillarda falan filan.siz bu gidisle bir bes yilda daha kendinizi avutursunuz boyle

      2. oo hocam sen teşhisi yaptıysan biz kapatalım siteyi toplanıp ,bırakalım .

  10. sen öyle diyorsan öyledir. grid pozisyonunda fena değil. eğer güzelde bir start alırsan podyum bile mümkün. artık bundan sonra senin sözlerine itibar edeceğiz. yoksa bu ferrariden bir cacık olacağı yok. baksana adamlar diğer pilotu ikinci seansa almaktan acizler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir