Magnussen Yarışa Pitten Başlayacak

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen sıralamalarda geçirdiği kazanın ardından yarınki Macaristan GP’sine pitten başlayacak.

McLaren pilotu pistin ıslak olduğu son bölümde ilk virajda aracının kontrolünü kaybetmiş ve lastik bariyerlere çarpmıştı.

Takımın yarıştan önce şasi ve vites kutusunu değiştirmesi gerekti ve bu da pitten başlama anlamına geliyor.

Magnussen: “Pist ilk virajda son viraja göre çok daha ıslaktı. Son virajdan sonra tutunma çok iyiydi, ilk viraj için frene bastım, ancak orası çok daha ıslaktı. Fiziksel olarak iyiyim, ancak daha fazlasını yapamadığım için üzgünüm. Takım için hayal kırıklığı yaşıyorum. Şimdi bununla başetmeliyiz, pit alanından başlamak hayatı daha zor hale getirecek, ancak güçlü bir yarış çıkarmaya adanmış durumdayım.”


Yorumlar

“Magnussen Yarışa Pitten Başlayacak” için 7 yanıt

  1. Herkes bir sıra yükseliyor mu yoksa grid yeri boş mu kalıyor?

  2. bir massa atasözü; “genç pilotlar yarışın ilk turda ilk virajda kazanılmadığını anlamalılar, sakin olmalılar” der magnussenim. bak rosberg abine, aracını nasıl kurtardı senin bariyerlere bindirdiğin noktada. ayrıca canın çok sıkıldıysa söyleriz hakemlere, açarlar massa’ya bir inceleme. malum arkanda 987 metre geriden massa geliyordu, parmağı olabilir 🙂

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Çok zekice bir yorum! Oysa biz Massa’nın yapmış olduğu kazmalıkları da hatırlıyoruz. Bi 2008 Britanya GP’si vardır. Bilmem hatırlayabildin mi? Sen Magnussen’i düşüneceğine Massa’yı düşün biraz. Zira Bottas madara üstüne madara ediyor Massa’yı. Bakalım Massa yarın kime çarpıp yarış dışı kalacak. Bunu düşünsen daha doğru olur.

      1. kırk yılın başı “yarış kazası” diye sonuçlanan raporda massa’yı kendi kendine suçlu ilan etmiş; bir çok yarışta pistte dolanan onca beceriksizin ceremesini suçu günahı olmadan kendi yarışının heba olmasıyla ödeyen massa’ya “brezilya kasabı” lakabı takmıştın aklınca. massa’nın “ilk viraj” hakkındaki düşünceleri cuk diye oturup daha olayın ertesinde aynı pilot tarafından aynı virajda vuku bulunca çareyi “sen şunu bunu bırak da…” diye başlayan cümle kurmakta bulduğuna göre, amaç hasıl olmuş; payına düşeni almışsın. bu kadarı sana yeter.

    2. bütün herkes massa kazayı engelleyebilirdi dedikten sonra massa hala üste cıkmaya calısıyordu, fanı da aynısı hala magnussen e laf söyleyecek bahane arıyor. massa pistte, sen burada sacmalamaya devam….

  3. Tecrübesizliğinin kurbanı oldun olacak okadar.Yarın yagmur yagarsaki kuvvetli yagış gözüküyor yagmur ayarı yapıp bugünkü durumu kurtarabilirsin.

  4. Rai yine kirli tarafa geçti arkadaş bune bahtsızlıktır ya :d

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir