BMW Bahreyn Testlerine Katılıyor

yazar:

kategori:

BMW-Sauber, Bahreyn’de yapılacak gelecek kış testinde Ferrari ve Toyota’ya katılmaya karar verdi.

Geçen hafta Valensiya’da F1.09’un tanıtımının ardından Hinwil kökenli takım, gelecek Jerz testlerine katılmayı planlamıştı.

Ama Algarve’de kötü hava koşıllarından haberdar olan BMW Sauber anlaşılan o ki daha iyi koşullar için Bahreyn’e gitmeye karar verdi.

Sezon içi testlerin yasaklanmasıyla takımların hazırlık yapmadı için Avustralya’ya kadar zamanları var.

Takımların çoğunun Jerez’e gitmeyi planlamasına rağmen Toyota ve Ferrari, 10 Şubat’ta başlayacak Bahreyn testlerine katılmayı daha önceden programa almışlardı.

Sis, yağmur ve hatta dolunun Portimao’daki çalışmaları aksatmasının ardından Toyota’dan Timo Glock "En azından Bahreyn’de çok daha iyi hava ve yeni aracı geliştirmek için gerçlekten ihtiyacımız olan daha fazla tur beklentimiz olabilir" demişti


Yorumlar

  1. Bence anî bir karar , nede olsa Sauber ortaklığı yeni , belki de bu kararları çok işlerine yarar BMW'nin artık baş sıralara oynama vakti geldi,
    Ayrıca podyumdaki çekişme hepimizin hoşuna gider…

  2. burak bocek avatarı

    Belkide bu Bmw içinde iyi olur.Şuan çoğu takım onları referans alıyor olabilir ve diğerlerininde nerede olduğunu gösterebilir.O yüzden ciddi bir rakiple aynı pistte olmak bir fikir verebilir onlara.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir