De la Rosa 2. Mclaren Koltuğu İçin Umutlu

yazar:

kategori:

2003’ten beri takımda olan İspanyol pilot şansı olduğuna inanıyor ancak açıklama gelene kadar pek fazla konu hakkında yorum yapmak istemiyor.

El Pais’e konuşan De la Rosa "Koltuk için istekli 2 pilot var ve sanıyorum 1 haftadan kısa süre içerisinde koltuğa sahip olacak kişinin kim olacağını öğreneceğiz."

"Eğer bu onların zamanını alıyorsa onların çok düşündüğünü gösterir. Ancak kararı ben verecek olsaydım çoktan vermiş olurdum."

"Dikkatli olmak istiyor ve umutlanmak istemiyorum. İlk başta çok aday vardı ancak şuanda pek fazla yok. Herşeyin bir hafta içinde çözümleneceğine inanıyorum."

"Geçen sene Fernando Alonso imzaladığında yarışmamın daha zor olduğunu biliyordum çünkü iki İspanyol pilot oluyordu. Bu sene ise daha çok şansa sahip olduğuma inanıyorum." dedi.


Yorumlar

  1. massathebest avatarı

    ''Geçen sene Fernando Alonso imzaladığında yarışmamın daha zor olduğunu biliyordum çünkü iki İspanyol pilot oluyordu''. türkçesi ''takımda benden çok daha kaliteli iki pilot vardı onlar dururken ben nasıl yarışabilirdim ki'' demek istemiş dlr :))

  2. ya bi git ya seni bu takımdan istemiyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir