Symonds, Renault Pilotlarına Güveniyor

yazar:

kategori:

Renault F1 Mühendislik Şefi Pat Symonds, 2009 yılında pilotlarına güveniyor. Fernando Alonso’nun Formula 1’deki en hızlı pilot olduğunu düşünen Symonds, Nelson Piquet jr’ın da artık 2008 yılının aksine daha olgun olduğunu söylüyor.

"İlk olarak, Fernando’nun inanılmaz hızlı bir pilot olduğunu söylemeliyim. Bir yarış pilotundan beklentilerinizi sıralarken bu özellik listenin en tepesinde yer alır. Bana göre, o en hızlı pilot, nasıl kazanacağını ve nasıl yarışacağını biliyor, neye ihtiyacı olduğunun farkında."

"O, takımda devamlılığı sağlayacak. ‘Evet, alışkın olduğum ve sevdiğim bu’ ya da ‘Bu değil’ değil kişi o olacak ve biz de onun söylediklerini mühendislik diline çevirmek zorunda kalmayacağız çünkü onunla daha önce çalıştığımız için ne demek istediğini anlayabiliyoruz. Bize, gelişim açısından çok önemli olan bu fikir şeffaflığını sağlayabilir."

"Nelson’ın görevi de gelişime devam etmek ve düzenli olarka puan kazanabilecek pozisyonlar için mücadele etmek olacak. Onun görevi yapabildiği her şekilde Fernando’ya destek olmak. Ondan ne mi bekliyoruz? Geçtiğimiz sezon sonunda gösterdiği olgunluğu devam ettirmesini. İkinci yılında olduğu için zihinsel baskının çoğu olmayacak ve eminim ki ne kadar hızlı olabileceğini göreceğiz."


Yorumlar

  1. barış özbek avatarı
    barış özbek

    Ancak onlar araca güvenmiyor ne yazıkki.

  2. Alonso ya iyi araç verildiği zmn şampiyonluk için her zmn en büyük adaylardandır bnce

  3. bizde sana guvenyrz pat bnce en ıyı basmuhendıs sensın grıdde herzmn soyledklerın cıktı umarım gene haklısındr nelson hakkında hıc ıyı dusunmyrm ama gp2 araclarına yaklasan araclarla belkı basarılı olablr fernando ıcın soylencek pek bsy yok bıde grosjean su takımn ıkncı pılotu olsa ozmn benım keyfı seyret:D

  4. bir renault çu olarak renault pilotlarına güveniyorda o zaman sizde pilotlarınıza hızlı bir araba verin öyle demesi kolay tabi renault pilotlarına güveniyor demesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir