Lauda: Formula 1’in Briatore’ye İhtiyacı Yok

yazar:

kategori:

Niki Lauda Formula 1’in kendisini daha popüler yapması için eski takım patronu Flavio Briatore’ye ihtiyacı olmadığında ısrar ediyor.

Bernie Ecclestone Macaristan’da sporu geliştirecek yeni çalışma grubunda Briatore’yi istediğini takımlara söylemişti. Ancak Lauda Briatore’nin katılımının gereksiz olduğunu ve değişikliklerde Ecclestone’a güvenebileceklerini söyledi.

“Flavio’ya neden ihtiyacımız var ki? Bernie sorumlu kişi, ve sorumlu olarak kalmalı. Bence Bernie ile birlikte düşünmeliyiz, gelişmemizi sağlayacak usta o.”

Ecclestone daha önce takımlara Briatore’nin de grupta olacağını söylemiş olmasına rağmen artık İtalyan işadamının şart olmadığını söylüyor.

“Flavio’ya ihtiyacımız yok. Kendimiz yapabiliriz.”

Lauda sporun değişmesi gereken şeyleri halihazırda düzeltmeye başladığına inanıyor. Son yarışlarda hakemler pist üstü olaylara olan yaklaşımını değiştirdi ve daha gevşek yaklaşıyor.

“Yarış hakemlerinin yaklaşımında yaptığımız değişiklik harika bir hareketti. Yolun ortasındaki Sauber bile etkileyiciydi. Eğer bir güvenlik aracı olsaydı herkes çok sıkılacaktı.”

“Hockenheim bir gelişmeydi ve Macaristan’da bakılması gereken bir çok şey olmasına rağmen hiçbir soruşturma yapılmadı. İşler doğru yönde ilerliyor.”


Yorumlar

“Lauda: Formula 1’in Briatore’ye İhtiyacı Yok” için 4 yanıt

  1. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Haklısın Lauda nadirde olsa.

  2. Almanyada girmeyen güvenlik aracıyla bir veye birkaç görevlinin ölmesindense sıkılmayı tercih ederim

    1. Onur Gentas avatarı

      +1. her zaman öncelik insan hayatı olmalı.

  3. Sporun içine etmek için yapmadığınız tek şey şikeci birisini göreve getirmek kalmıştı, onu da başardınız. Tebrikler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir