Resmi: Luca Marmorini Ferrari’den Ayrıldı!

yazar:

kategori: ,

Ferrari kötü başlayan 2014 sezonunun ardından yaptığı motor departmanındaki yeniden yapılandırma kapsamında şef tasarımcısı Luca Marmorini ile yollarını ayırdı.

Takımın yeni V6 turbo aracı Mercedes’in tasarımının gerisinde kaldı ve İtalyan ekip önümüzdeki sezon için büyük değişiklikler yapmak zorunda olduğunu biliyor.

Ferrari güç ünitesi departmanının başına Mattia Binotto’yu getirdiğini açıkladı. Binotto Ferrari’nin şef tasarımcısı James Allison ile birlikte çalışacak.

Yapılan değişikliklerle birlikte 2006’dan bu yana Ferrari’nin motor bölümünde çalışan Lorenzo Sassi güç ünitesinin şef tasarımcısı rolüne getirildi.


Yorumlar

“Resmi: Luca Marmorini Ferrari’den Ayrıldı!” için 4 yanıt

  1. allison ve kimi lotusta iki yil neler yapttigi ortada o dusuk butce ile. bu isi italyan lar yapamiyor anlasilan degisim sart

  2. Muammer UYAR avatarı

    Al İtalyanı koy yerine italyanı. Arkadaş bu adamlar zaten takımda değil miydi? Getirsene dışarıdan bu işin ehli adamları

  3. Ohhhh hazreti kel gitti. Darısı Tombazis uğursuzunun başına. Darısı Pat Fry süzüğünün başına. Dedem Abdurrahman Çelebiyi Ferrari teknik patronluğuna getirecem sene sonunda.

  4. değişim sart tabıkı turboya guc unıtesıne kafası kım calısıyorsa o gelmelı artık v10 motorlar yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir