Mercedes: Dayanıklılık Takım Emirlerinden Daha Önemli

yazar:

kategori:

Mercedes Macaristan GP’sindeki takım emirleri olayının gölgelediği dayanıklılık sorunlarını çözmelerinin temel öncelikleri olduğunu kabul ediyor.

Lewis Hamilton aracındaki teknik sorunlardan dolayı son iki sıralama seansını tamamlayamamıştı.

Mercedes motorsporları danışmanı Toto Wolff Mercedes’in ortaya çıkmış dayanıklılık sorunlarını acilen çözmesi gerektiğini düşünüyor.

“Dayanıklılık temel endişemiz. Sonuna kadar zorlayarak bunların neden olduğunu anlamalıyız. Sorunları çözmeye çalışıyoruz ve bunları yaparken geride kalmaya ve yetişememeye başlıyorsunuz. Sakinleşmeliyiz ve herşeyi doğru bir şekilde analiz ederek yaz arasından sonra daha fazla güç ile geri dönmeliyiz.”

“Macaristan’daki durum sinir bozucuydu. Her iki araç için yarış içinde bitiremeyeceklerini düşündüğümüz bir an oldu. Nico, güvenlik aracının arkasındayken arka fren sistemi sorunu yaşadı. Lewis ise Alonso’nun arkasındayken ve Nico yaklaşırken yakıt basıncı ve güç kaybetmeye başladı. Yarışın bu noktalarında yarışı bitiremeyeceklerini düşünüyorduk, bu sorunların geçmesini umduk.”


Yorumlar

“Mercedes: Dayanıklılık Takım Emirlerinden Daha Önemli” için 2 yanıt

  1. rosberg power avatarı
    rosberg power

    Mercedes Nico ve Lewis yüzünden tüm sıralamalarda pol ve yarışlarda da galibiyeti kaybetti. Bu kadar sert mücadele takıma zarar veriyor. Sabote ediyoruz tek aracımızı ondan sonra.

  2. Burda Hamiltona ustu kapali bir tehditmi var yoksa benmi çok olumsuz dusunuyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir