Hamilton Şansının Döndüğüne İnanıyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton son iki yarışta yaşadığı sorunların ardından Mercedes’te şansının döneceğine inanıyor.

“Eğer bu yıl şanslı olduysam bu Macaristan’daki son yarıştaydı, ilk turda aracımı duvardan uzak tutabildim. Umarım bu şansımın döndüğünün bir göstergesidir. İki farklı haftasonundan iki podyumla ayrılmak tatmin ediciydi ve gülümsemi sağladı. Artık şampiyonluk için savaşma fırsatım olduğunu biliyorum.”

“Son yarışlar benim için hasar kısıtlama üzerineydi ve bu sezon bazı sıkıntılı haftasonları geçirdim. Ancak dürüst olmak gerekirse başka türlü olmasını da istemezdim. Bazen herşeyi kolayca elde etmek iyidir, ancak mücadele etmeyi ve savaşmayı seviyorum. Sizi kolay zamanlar değil, zor zamanlarını gösterir. Bu yılki zor zamanların beni daha güçlü yaptığına inanıyorum, kalbimle yarıştığımı kanıtladığımı düşünüyorum.”

“Dayanıklılık üzerinde çalışmamız gerekiyor ve bunun fabrikalardaki ilk öncelik olduğundan eminim. Söylemem gerekir ki özellikle son iki haftasonunda buradaki çocuklar harika işler yaptılar. Dayanıklılık herkes için bir sorun. Bu sorunların olduğunu görmek hepimizi yaralıyor, ve sonrasında aracı bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu yıl olanlar konusunda onlara asla yeterince teşekkür edemem.”

“Daha alınacak uzun bir yol var ve Abu Dhabi’deki damalı bayrağa kadar bu çocuklar ve ben zorlamaya devam edeceğiz. Spa’da hiç olmadığımız kadar güçlü olarak geri döneceğiz.”


Yorumlar

“Hamilton Şansının Döndüğüne İnanıyor” için 10 yanıt

  1. Dönen şans değil W05.

  2. konu ile alakasız,
    iki gün önce pilotların macaristandaki telsiz konuşmaları haberi vardı..kaldırıldı mı o haber? ya da nasıl bulabilirim?

      1. eyvallah hocam..hayır neden kaldırdılar bunu, bence iyiydi haber olrak

        1. Hiç bi fikrim yok kaldırana sormak lazım burdan 🙂

          1. Eren Donmez avatarı

            İngilizce haliyle yayınlamıştım, ancak kimse hoşnut olmadı 🙂 Ben de türkçe’ye çevirip tekrar yayınladım.

            1. Çok iyi olmuş ellerine sağlık şuan hala okuyorum konuşmaları 🙂

  3. Herşeye rağmen Nico ile aranda sadece 11 puan olması bile ne kadar güçlü oldugunun kanıtı.

    1. Hadi hersey esit diyelim en fazla nico nun 10 puan önünde olurdu.Takıma getirilis amacına ve marka değerine bakarsak rosbergle arasında 10 puan bile olsa bu hiç bir sey.
      Bence yeterli performansı gösteremedi.6 yarısta 3 yarıs kendi hatalarıyla gerilere düstü kayıplar yasadı sampiyonluğa oynayan hele ki böyle bir araçta yarısan bir pilotun bu kadar hata yapma lüksü yok ben yetersiz görüyorum kisisel olarak.

  4. Macaristan’da Safety Car Lewis için şans olurken Rosberg için şanssızlık oldu. Haklı olabilir 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir