Ken Anderson, USF1 Takımını Doğruladı

yazar:

kategori:

ABD kökenli Formula 1 takımının kurulacağı yönündeki haberlerde öne sürülen isimlerden biri, 2010 dünya şampiyonasında "USF1" takımının yer alması konusunda niyetlerini doğruladı.

Charlotte Observer’e konuşan NASCAR ve Indycar’da bulunan bir Amerikan mühendisi, aynı zamanda 80lerde bir F1 teknik sorumlusu Ken Anderson, son günlerde internet sitelerinde resmi olmayan bilgilerin %95’inin doğru olduğunu açıkladı.

Britanyalı yayıncı ve yaza, aynı zamanda eski F1 takım menajeri Peter Windsor ile işbirliğinde Anderson, Kuzey Karolina’da muhtemel bir merkezin araştırmalarında olduklarını ve takımın duyurusunun da Şubat sonlarında açıklanacağını belirtti.

Anderson ayrıca, USF1 takımının 2010 için bir pilotla anlaşma imzalamaya çok yakın olduğunu, bu kişinin şu anda Avrupa’da açık teker bir seride genç kategoride yarışan Amerika olduğunu söyledi.

Anderson: "Takımların bütün sponsorları burada bir yer istiyor ve Amerikan şirketler küreselleşiyor"

Anderson ayrıca, bütün diğer F1 takımlarının merkezlerinin Avrupa’da olmasına rağmen ABD kökenli bir takımın var olabileceğini çünkü F1’de var olan teknolojinin %90’ının ABD’den geldiğini belirtti.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    eğer bu takım gelirse aracın rengide kesin tahmin ettiğim gibi olur amerikan bayrağı 🙂 mavi-kırmızı-beyaz
    yıldızlar…filmlerde hep dünyayı kurtarırlar. şimdi F1'i kurtaracaklar :)))

  2. Ufak bi teknik hata oldu yazı için…

  3. Bu duruma geldiyse bu iş bunu tamamen kendimiz istedik.Güzel ülkemin daha çok öğrenmesi gereken şeyleri var.Spor denilince kahrolası futboldan başka birşey gelmi akıllara.

  4. Americanın yarış sektörlerini yumurtadan çıkamayan bir civcive benzetiyore…

  5. Bırakın gelsinler bakalım Formula 1 Nascar'a ne kadar benziyor görürler en kısa zamanda…

  6. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Resmen zırvalamış.Nascar, Formula 1' in yanında traktör yarışı gibi görünüyor.Bu mudur yani teknoloji dedikleri şey.Bir de % 90 diyerek insanların sinir katsayılarını ölçmeye çalışmış.

  7. onlar sadece büyük PAZAR olduklarının farkında değiller

  8. F1'de var olan teknolojinin %90'ının ABD'den geldiğini belirtti. Biraz abartilmis geldi bana, zira hala Amarikan sanayisinin yetistirdigi dev jeep ler guvenlik testlerinden gecemiyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir