Sauber: Onunculuk Kabul Edilemez

yazar:

kategori:

Sauber takım patroniçesi Monisha Kaltenborn takımının bu sezon markalarda 10. sırada bitirmesinin kabul edilemez olduğunu söylüyor.

İsviçreli ekip şu an sadece Caterham’ın önünde yer alıyor ve henüz puan alabilmiş değil. Takım 1993’ten bu yana her sezondan puanla ayrılmayı başarmıştı.

“Öncelikle moral yönünden gerideyiz, çünkü 22 yıllık Sauber geçmişinde asla böylesi bir pozisyonda bulunmadık. Bu üzerinde düşünmek istemediğimiz birşey.”

“Bundan bağımsız olarak bir de maddi etkisi var. Gerçekçi olmak gerekirse 10. sıra bizim için kabul edilemez. İlk amacımız puanlar almak. Sonrasının bizi nereye götüreceğine bakacağız.”

Sauber Ferrari motorundan dolayı sıkıntı çektiğini kabul ediyor, ancak ilişkiyi korumak istiyor.

Kaltenborn: “Onlarla kalacağız. Yeni güç ünitelerine geçerken diğer seçeneklere de baktık ve değişiklik yapmadık. Bence Formula 1’de böyle birliktelikler çok fazla şeye bedel.”

“Onların performansımızdan dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını ve gelişim için çabaladıklarını garanti edebilirim. Bununla devam edeceğiz ve elimizden geleni yapacağız.”


Yorumlar

“Sauber: Onunculuk Kabul Edilemez” için 2 yanıt

  1. aylar önce de dedim Sauber, Ferrari motoru kullanmaya devam ettikçe iflas ipini gergin bir şekilde elinde tutmaya devam eder. kaç sezon dayanır bilinmez. Mclaren gibi Sauber’in de kanımca acil bir “aç” partnere ihtiyacı var.

  2. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    İnanın Ferrari Marussia ile ilgilendiği kadar Sauber ile ilgilenmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir