Horner:Spa ve Monza’da Hasarı Azaltmaya Çalışacağız

yazar:

kategori:

Hoşuna gitmeyerek de olsa bu durumu belirten Horner – Singapur GP bizim için başlangıç – Red Bull’un Mercedes’i yakalaması biraz zaman alacağını belirtti.

Son şampiyon bu yıl sadece 2 kez rakiplerini yendikten – Tüm gridde tek takım olarak – sonra Macaristan GP’si ardından yaz arasına girdi.Horner ayrıca Kanada’da Mercedes’in sıkıntı yaşamasından sonra aldıkları bu zaferin kendilerini daha çok tatmin ettiğini belirtti.

Hungaroning pisti takvimdeki en yavaş pistlerden biri olsa da yaz arasından sonra gelen Spa ve Monza düzlük hızlarıyla öne çıkan pistler.

Horner:”Bu pistlerin karakteristiğinin farkındayız ve Mercedes’in burda avantajı elinde bulunduracağını biliyoruz.”

“Hiç kimse Spa ve ya Monza’nın yağmurlu olmayacağını söyleyemez” şeklinde şakalı bir sözle ifade eden takım patronu hala yarışların açık durumda olduğunu söyledi.

“Ama gerçekte Singapur bizim için bir fırsat.Önümüzdeki iki yarış bizim için hasarı azaltmak adına olacak,çünkü Force İndia’lar tekrar ortaya çıkabilir,Williams hızlı olabilir,ayne şekilde Mclaren ve şüphesiz ki Mercedes’te hızlı olacaktır.”

“Bu yüzden iki yarışta elimizden geleni yapıp hasarı azaltıp diğer yarışlar için daha fazlasını yapmak için çabalayacağız.”

Daniel Ricciardo Kanada ve Macaristan’da kazanan pilot 22-24 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek yarışın biraz heyecan katabileceği şeklinde düşünüyor.

“Bence kuru zemin şartlarında,Mercedes hala diğerlerine göre inanılmaz derecede avantajlı olacak.”

“Spa,sezonun ikinci yarısına başlamak için çok güzel bir yer.Belki de hava koşulları ve şartlar burayı etkileyici yapan unsurlardan bir tanesi.”


Yorumlar

“Horner:Spa ve Monza’da Hasarı Azaltmaya Çalışacağız” için 6 yanıt

  1. Hadi hayırlısı 2011’de Spa ve Monza’yı muhteşem aerodinami ile kazanmıştık 2013 de muhteşem aerodinami ile kazanmıştık yine kazanabiliriz muhteşem aerodinamiğimiz ile 🙂

    Ben ilk 5 de yer alacağımızı düşünüyorum Monza’da STR den iyi işler bekliyorum.

  2. Alonso.Diaz(Yavuz) avatarı
    Alonso.Diaz(Yavuz)

    Mercedes her ikisin de mutlak favori. Bu sezon 8.vitesi tam manasıyla kullanmayan tek takım. Hamilton ve Rosberg birbirlerini karşı mücadele ederken dikkatli davranırlarsa ilk iki her şekilde onlarda olur. Ama dikkatli davranmadan her tur sınırları zorlarsa ikinci bir kanada yaşayabiliriz. Ferrari ve RBR spa’da varlık gösterebilirler ama Monza’da anca ilk 10’a girebilme mücadelesi verebileceklerini düşünüyorum. Monza’da ilk 8’i Mercedes motorlu araçlar kapatır 😀 . reno motorlu araçlardan da dayanıklılık anlamında büyük bir fire bekliyorum. 5-6 araçları yolda kalabilir belki hepsi kalır.

  3. マクラーレン (spä2000) avatarı
    マクラーレン (spä2000)

    Jerez kış testleri
    Takım………. Tur Sayısı………. Km
    Mercedes 309 1368
    Ferrari 251 1111
    McLaren 245 1084
    Williams 175 774
    Sauber 163 721
    Force India 146 646
    Caterham 76 336
    Toro Rosso 54 239
    Marussia 30 132
    Red Bull 21 92

    Şayet şu kış testlerinde az biraz araçları hakkında bilgi edinselerdi…….

    Eyvah derdim.

  4. Ferrari’nin adını kim neden ağzına alsın? pilotlardan biri Korsika’da tatil yapıyor jet motoru sürüyor, öteki 35 milyon dolar isterim diyor nerede olduğunu bilende yok. Sıradaki haftasonuna 16 gün kaldı pilotları böyle saldıysa takım nasıl salmıştır kim bilir. Buna rağmen Horner görüyorsunuz hemen işinin başına dönmüş ve sıradaki yarışlar için değerlendirme yapıyor. Ferrari mevcut lakayıtlığına ve saldım çayıra mevla kayıra anlayışına rağmen yine iyi 3. olabiliyor. bana göre Ferrari’nin gerçek yeri takımlar 7.liği ve onun üstünü hakedecek tek bir çalışma yapmıyorlar. Motor sattıkları takımların ve para sayesinde hazır getirdikleri parçaların sayesinde 3.ler. Ferrari kadar şımarık bir takım F1’de daha vuku bulmamıştır.

    1. memo ferrarioğlu diğer nickle yavuzhan. Yorumlarını 2km öteden görsem tanırım. Ara vermişti kendini geliştirip döner dedim, olmamış.

  5. “Force İndia’lar tekrar ortaya çıkabilir,Williams hızlı olabilir,ayne şekilde Mclaren ve şüphesiz ki Mercedes’te hızlı olacaktır”

    Ferrari’nin adını bile ağızlarına almıyorlar. Lakin Ferrari bunlara sağlam bir darbe vurursa apışıp kalırlar martı gibi kanat çırpan gri bölge şampiyonları.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir