Ricciardo: Sainz Jr. F1’e Erken Girerse Fayda Sağlayabilir

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo takımı Red Bull’un ekibinde olan Carlos Saniz Jr.’ün arkalardaki bir takımla Formula 1’e girmesinin kendisine yardımcı olacağını söylüyor.

Sainz Caterham’ın satın alınmasından bu yana takım ile görüşmelerde bulunuyor ve Red Bull İspanyol pilotun bu sezon Formula Renault 3.5’ta kazanmaya odaklanmasını istiyor.

Ricciardo Formula 1’e 2011’de HRT ile girmişti ve 2012’de Toro Rosso’ya terfi etmişti. Avustralyalı pilot Formula 1’de ilk sezonunun küçük bir takımda olmasından fayda sağladığını söyledi.

“Bence bu birçok fayda sağlar. Bu benim F1’e girmemi sağladı, tüm sinirlerimi yatıştırdı. Gözlerden uzaktaydım ve bu spora girmeme yardımcı oldu. Bu ayrıca sahip olduklarınız için mutlu olmanızı sağlar. Toro Rosso’ya geçtiğimde dünyadaki en mutlu insandım, çünkü puan savaşı verebilecektim. Orada elde etmeniz gereken ekstra küçük şeyler için daha sıkı çalışabiliyorsunuz.”

“Red Bull ile anlaşmam daha da iyi şeyler yapabilmemin önünü açtı ve bunların yeni gelecek sürücüler için de iyi olacağından eminim. Jules Bianchi Marussia’da çok iyi işler yapıyor.”

“Formula 1’de en kısa sürede en iyi takımda olmak istersiniz, ancak bu kariyer benim doğru şekilde yetişmeme yardımcı oldu.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir