Alonso Geleceği Hakkındaki Söylentileri Yalanladı

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Fernando Alonso geleceği hakkındaki söylentileri yalanlamak için konuştu, ancak söyledikleri daha fazla söylentiye neden oldu.

Halen İtalya’da bir bisiklet turunda olan Alonso hakkında McLaren’e geçeceği ve Ferrari’den yeni kontrat için yıllık 50 milyon dolar istediği söyleniyordu.

Alonso Twitter hesabı üzerinden bu iki söylentinin hiçbirine değinmeksizin şunları söyledi: “Doğru olmayan birşey, binlerce defa söylense bile, yanlış kalacaktır. Bunu hatırlamak her zaman yardımcı olur.”

McLaren hakkındaki bir söylenti de 2015’te geri dönecek olan Honda’nın takıma Japon bir pilot getirmek istediği oldu.

Japonya’nın önde gelen açık tekerli Super Formula serisinde Honda (Mugen) takımında 1 numarayı taşıyan 26 yaşındaki Naoki Yamamoto’ya bu soruldu, ve Yamamoto böyle bir rolü üstlenmesinin ‘imkansız olmadığını’ söyledi.


Yorumlar

“Alonso Geleceği Hakkındaki Söylentileri Yalanladı” için 3 yanıt

  1. F-one-Driver avatarı

    Şurası bir gerçek ki ferrari alonso açısından kotayı doldurdu taşırdı bile çoktan, her sene ha oldu olacak ha öndeki takımlara yetişiyoruz derken artık önümüzdeki senenin aracına odaklandıklarla 5 senedir bir yere varamadılar, kimse alonsoyu suçlamasın, bir daha şampiyon olamama tehlikesi artık ensesinde, ayrıca turbo f1 dönemini ve en yeni teknolojileri ve pek tabi mclaren aracılığı ile mercedes teknolojilerini çok yakından takip ederek 2015 e hazırlanan HONDA gerçeği var.
    Bir de ferrari sadece araçta değil en başta motorda da çuvalladı, bu hiç beklenen birşey değildi ki motor bölümünde kovulmalar beraberinde geldi, bence alonsoyu uçuk bir rakam ferraride tutabilir ya da başka seçenek bile yok, alonso ayrıca ferrari ile gönül bağı kurabilecek bir dönem geçiremedi, duygusal olup kalmak için gayret sarfedeceğini hiç sanmıyorum, tamamen profesyonel davranacaktır ve ferrariye çok teşekkürler diyerek soğukkanlı bir şekilde kopup gidecektir…

  2. o zaman dogrulari sen soylede millet dedikodu yapip gunaha girmesin degilmi.dansoz gibin kiviracana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir