Smedley: Williams’ın Başarısı Hızlı Gelişimin Sonucu

yazar:

kategori:

Rob Smedley Williams’ın son yarışlardaki başarılarının bir kısmının takımın aracını sezon başına göre daha hızlı geliştirmeye başlamasından kaynaklandığını söyledi.

Nisan ayında takıma katılan Smedley Williams’ın hızlıca geliştirmesi gereken alanlara odaklandı. Smedley araç gelişiminin hızlandığını ve artık aracın potansiyelini daha sık kullanabildiklerini ifade etti.

“Bence muhtemelen aracı daha hızlı geliştiriyoruz. Araca parçaları getirmek ve test etmek hızlandı ve tüm bunlar diğerleri ile olan rekabeti korumamıza yardımcı oldu.”

“Yarışlarda ve testlerde çalışma şeklimizi geliştirdik ve bu düzenli bir ilerleme gösterdi. Baktığımız büyük alanlar var ve üzerinde çalıştığımız kesin bir yapı var. Bu ilerlemelerle birlikte her zaman gelişim kaydedebiliyoruz.”

Smedley gelişim için hala çok fazla alan olduğunu, ancak bazı büyük değişikliklerin daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu da söyledi.

“Elbette baktığımız büyük performans parçaları da var ve bunların hazır olması daha uzun sürüyor. Şöyle düşünebilirsiniz, bunlara önümüzdeki yarış veya belki bu yıl sahip olamayabiliriz. Bazı ilerlemeler 10 dakikada kaydedilir, ancak bazıları için daha uzun süre beklemeniz gerekir. Ancak dürüst olmak gerekirse sabit bir şekilde ilerleme kaydediyoruz.”


Yorumlar

“Smedley: Williams’ın Başarısı Hızlı Gelişimin Sonucu” için 2 yanıt

  1. bu senenin aracına gereğinden fazla odaklanıp önümüzdeki yılın aracını hazırlamaya başlamak gerektiği konusunda yeteri kadar bilinçlilerdir umarım.

  2. Başlıkta biraz sıkıntı var. ”Williams’ın başarısı hızlı gelişimin sonucu” olsa daha mantıklı olur. Habere gelecek olursak Williams herkesin bildiği üzere bu yıl iyi işler yapıyor. Ara sıra strateji hataları yapsalar da yönetim ve teknik kadro kaliteli. Daha fazlasını yapabileceklerini düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir