Red Bull, Newey’in Yerine Teknik Patron Aramıyor

yazar:

kategori:

Red Bull takımı, takımdaki tam zamanlı görevinden ayrılan Adrian Newey’in yerine teknik patron aramadığını söyledi.

Bu senenin başında Newey, takımdaki tüm zamanlı görevinden ayrılacağını ancak yine de şef teknik tasarımcı olarak çalışmayı sürdüreceğini açıklamıştı. Christian Horner, takımın her gün fabrikaya gelecek bir teknik patrona ihtiyaç duymadığını söyledi.

Horner “Teknik patron bulmayacağız. İhtiyacımız yok.”

“Adrian hala takıma yardımcı olma konusunda çok alakalı. Ancak Adrian’ın altında olan kişilerin kendisini gösterip daha fazla sorumluluk sahibi olabilmeleri için bu büyük bir fırsat.”

“Baş tasarımcı Rob Marshall, Aerodinami patronu Dan Fallows ve Baş Mühendis Paul Monaghan ile çok güçlü bir teknik grubumuz var.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull, Newey’in Yerine Teknik Patron Aramıyor” için 3 yanıt

  1. Red Bull takım kimyasını en iyi ortaya çıkaran takım bence zor zamanların altından iyi kalkıyorlar, newey büyük kayıp sonuçta balık tutmaya gitmiş değil, işleri biraz ağırdan alıyor ama yinede fikirlerini alabilecekleri biri fabrikada her zaman olacak.

  2. varın gidin adamı hasta etmeyin Allahın aero iştahlıları sizi tabi..

    daha oynanacak yer kalmadı iş motora kadar düştü ve maskeleriniz indi bavulları toplama zamanı..

    1. Çok boş bir yorum olmuş varmı f1 de newey den daha iyi bir tasarımcı ve aerocu şuan en iyi şasi redbulda o zaman bu dehaya saygı duymak lazım ros brawda motorun dehasıydı oda aero pakette yetersizdi herkesin usta olduğu bir alan vardır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir