"Alonso için Daha Fazla Zevk, Daha Az Başarı"

yazar:

kategori:

Salzburg yakınlarındaki Swatch Snowmobile Challanege’yi ziyaretinde konuşan Mark Webber: "Bu sene McLaren ile elde ettiğinin aynısını başaramayacak. Sezonun bitimine 20 tur kalana kadar şampiyonluk mücadelesinde olmayacak."

"Tabii ki Renault geri dönecek ve gelecek seneye çok motive bir şekilde başlayacak. Fernando bu seneden daha mutlu olacak ama şüphesiz daha fazla başarılı olması tartışamaya açık"

Webber ayrıca 2008’de F1’in daha iyi bir durumda olmasını istiyor. Çünkü Avustralyalı pilot, 2007 sezonunda pistteki çekişmenin pist dışı olaylar nedeniyle gölgelendiğini düşünüyor.

Webber: "Sportif ve yarışçılık açısından sansasyonel bir yıldı. Schumacher gitmişti, Alonso büyüktü ve kimse, sansasyonel bir çaylağın Fernando ve Kimi ile ünvan mücadelesine gireceğini beklemiyordu."

"Pist dışı başlı başına karışıktı. F1’de, nasıl çalıştığını taraftarların anlaması güç olan çok fazla teknik ayrındır var. Sadece yakıtı doldur, yarışa çık ve kim en hızlıysa kazansın… Böyle olması çok daha iyi."

"Ama ne yazık ki bu kadar kolay değil. Bütün bu mahkeme meseleleri ve cezalari F1 için iyi değil."


Yorumlar

  1. Ya da Alonso'nun başarılı olması için ilk önce mutlu olması gerektiğini bilmiyor mu?

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ya bikere mark webber renault'un yine kötü otomobil yapacağını nerden biliyor 🙂

  3. maccacıılar alonso düşmanı ya ne olursa olsun laf sölicekler,szn sölemenizle olmaz beyler.alonso hamilton aşiretine grmedi sonuç bu.allah heikiyi kurtarsın:) onun adına üzülüyorum gerçekten.başta beleşçi çaylak güülücükler saçar ekibiyle sora nası harcıcaklarını düşünür,onların işi bu! webber alonsonun ii arkadaşı ve düşüncelerni sölemiş.renonun bu sene arabasını ve göstericeği performansı sabırsızlıkla bekliyorum.go alonso go!!

  4. bence heikki nin hamiltonu gecmesi imkansız cünkü onun arkasında koskocaman mclaren takımı ve koruyucu melegi ron dennis var kralı gelse hamiltonu gecemez onlar olduktan sonrA:D

  5. bende heikki hamiltonu gecerse hiç sasmam herseyi zaman gösterir zaten zevkli olunca dogal olarak basarılı da olabilirsin yada tam tersi belkide alonso cok ii bir pilot o arabayı gelştiricektir enii hALe gelip yine dünya sampionu olacaktır alonsoyu daha yeni tanıyomus gibi konusmayın zaten alonso sonuna kadar mücadele eder aynı mclarende oldugu gibi kendini savunmayı bilir

  6. Piquet Junior Alonso'yu geçerse hiç şaşmam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir