Takım Emri Beklentileri Mercedes’i Şaşırtmış

yazar:

kategori:

Mercedes Formula 1 takımı bu sezon Lewis Hamilton ve Nico Rosberg arasındaki şampiyonluk savaşını yönetmek için takım emri kullanmalarının beklenmesine şaşırmış.

2014’ün baskın takımı sürücülerinin serbestçe yarışmalarına izin vermişti ve bu da ekipte tansiyonun yükselmesine sebep olmuştu.

Mercedes’in teknik patronu Paddy Lowe takımının pilotları serbest bırakmakla doğru kararı verdiğine inanıyor.

“Sezon başında insanlar takım emri vermememize şaşırdılar ve bu yüzden bizi eleştirdiler ve aptal olduğumuzu söylediler.”

“Bahreyn’de bunu durdurmak zorunda olduğumuzu söylediler. İnsanlar muhtemelen Ferrari çağında bunu öğrendiler. Ancak ondan önce kimse bunu düşünmedi bile.”

“Elbette yarışacaksınız, Formula 1 budur. Bu doğal olarak yapılması gereken.”


Yorumlar

“Takım Emri Beklentileri Mercedes’i Şaşırtmış” için 4 yanıt

  1. “Takım emri vermiyoruz. Pilotlarımızın serbestçe yarışmasına izin veriyoruz. Tabi Lewis’in başına iş açıp da hafta sonunu mahvetmediğimiz zamanlar. Sonutça Rosberg’i şampiyon yapıcaksak bile arada Lewis ile mücadele etmeleri lazım ki millet Rosberg’in Lewis’le kapışıp şampiyon olduğunu düşünsün, Rosberg’e verdiğimiz şampiyonluğun değeri düşmesin.” diyemediği için bunları demiş.

  2. Yeme bizi haci

  3. Daha macaristan yarışında” hamiltona rosbergi tutma” demediniz mi? Alzhemier başladı galiba… Ağzınıza FERRARİ yi alırken destur deyin.

  4. ferrari ye giydirmis inceden yani.arkadaslik direksiyona gecene kadar.sampiyona icin babasini tanimaz kimse orda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir