Raikkonen Spa’da Değişiklik Beklemiyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen yaz arasına rağmen Belçika’dan sonra şansının birden döneceğini beklemiyor.

Raikkonen Macaristan’daki felaket sıralama sonucunun ardından altıncı olmayı başarmıştı ve bu Ferrari’deki hayal kırıklıklarının son bulduğu olarak görüldü.

Belçika’da dört kez kazanan Raikkonen sorunlarının bir anda çözüleceğini düşünmüyor.

“Umarım sezonun ikinci bölümü ilkinden daha iyi olur, ancak tek bir iyi gün herşeyi değiştiremez. Bu gelişmemiz gerektiğini ve yaptığımız hataları değiştirmez. Bu konuda değişen bir şey olmadı, olmamız gereken yerde olmamız için çok fazla şey yapmalıyız. Macaristan, Cumartesi günkü aptal hatalardan sonra çok daha iyi bir yarıştı.”

Sorunlara rağmen Raikkonen Ferrari ile çalışmaya devam etmesinin 2014 içinde gelişmelerini sağlayabileceğini ve kendisini önümüzdeki yıl için güçlü bir konuma getireceğine inanıyor.

“Bu takımdaki insanlara inanıyorum ve olmamız gerektiği yerlere gelebiliriz. Macaristan’da bazı sinyaller aldık ve iyi bir hızımız vardı, ancak başladığımız yer daha iyi bir yarış çıkarmamızı engelledi. Umarım bundan birşeyler öğreniriz ve işleri doğru yaparız.”

“Üç veya dört haftadan sonra işlerin çok fazla değişeceğini düşünmüyorum, ancak önümüzdeki yıl işleri doğru şekilde yaparak çok daha iyi olabiliriz. Sezonun ikinci yarısında gelişmeliyiz ve istediğimiz şeylerin önümüzdeki sezon için hazır olduğundan tam olarak emin olmalıyız.”


Yorumlar

“Raikkonen Spa’da Değişiklik Beklemiyor” için 6 yanıt

  1. Gecenlerde bir haber görmüstüm Marussia takımı Ferrari’ye 20 hp kazandıracak diye. Düzlük hızına bir nebze katkı sağlayabilir. Spa ve Monza zaten düzlük hızı gerektiren pistler. Hızlı olabilir Ferrari.

  2. FerrariFanTR avatarı

    Duzluk hizimiz en az 10 km artmassa bi cacık olmaz. Vites araliklariyla da oynanmiyor artik. Dur bakalim ne olucak

    1. marushiaa gecenlerde 20 tane beygir verdiya hizlanr artik 10 km de williamsa bu sefer drs ile belki yaklasirlar

  3. duzluk hızı olursa hersey guzel olur en azından

  4. O düzlük hızıyla Spa’da puan alırsa iyi Ferrari.

  5. macaristan bir basari olarak goruluyorsa bu buyuk bir hatadir zaten.demek ki ferrari bu bir aylik arayi toptan tatil yaparak gecirmis kimi nin demecine bakilirsa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir