Resmi: Max Verstappen 2015’te Toro Rosso’da!

yazar:

kategori: ,

Max Verstappen’in 2015’te Toro Rosso adına yarışarak Formula 1 tarihinin en genç pilotu olacağı doğrulandı.

Haber Red Bull tarafından doğrulanırken Verstappen’in Daniil Kvyat’ın takım arkadaşı olacağı ve Jean-Eric Vergne’in takımdan gönderileceği kesinleşti.

İlk Formula 1 yarışına çıktığında 17 yaşında olacak olan Verstappen şu an Avrupa Formula 3 şampiyonasında yarışıyor.

Kartingden sonraki ilk adımı olan F3’te sekiz zaferle birlikte ikinci sırada olan Hollandalı pilot Red Bull genç pilot programına yeni katılmıştı.


Yorumlar

“Resmi: Max Verstappen 2015’te Toro Rosso’da!” için 14 yanıt

  1. Jos verstappen 96 avustralya Footwork hart 6. Sıra 1 puan pembe bir araç, minardi ve forti ile birlikte v8 motorlu 3 araçtan biriydi ve o sezon puan alan tek v8 de oydu galiba. Takım arkadaşı Ricardo rosset. Aynı zamanda Fisichella’nin ilk sezonu

    1. Şu anda gt kullanan andrea montermini de forti ile f1 deydi o yıl.

  2. rosberg power avatarı

    F1 de yaş gittikçe düşmeye başladı. Karakteri oturmamış ergenler f1 koltuğuna geçmeye başladı. Paranın gücü.

  3. babası gibiyse bir cacık olmaz. bekleyip görelim.

  4. Bakalım sahnenin en büyüğünde ne yapabilecek. Kesinlikle karşı olduğum bir durum bu.

    Çocuk yaşta diyebileceğimiz birisi için bu meydan ağır. Henüz hazır değildir ve şu sıralar titiz olan Formula 1’de ufak bir hatasında nasıl abandone olacağına şahit olacağız, ardından da çöküşe. Red Bull ve saçmalıkları, genç bir insanın kariyerini riske atıyorlar. Gerçi buna izin verende kendisi. Göreceğiz genç adamı.

  5. Yazık oldu Vergne’ye umarım kendisine takım bulabilir.17 yaşındaki çocugu F1’de yarıştırmanın mantıgı nedir anlamıyorum. Gp2 ve Formula Renault serilerinde yarıştırın bakalım bi kendini geliştirsin.İyice ergen yuvasına döndürecek Redbull F1’i.

  6. al işte..vergne gıbı bır pılotu f1 dışına şutladık…lan helmut ahiret te yatacak yerin yok…inşallah güzel bir takıma vergne gıderde sonra vay be deyıp dudakalarını bukersın….sankı araban on numara da bu sene kac defa yarıs bıtıremedık sorun yasadık..yok mu bı zengın para babası alsın su takımımızı da kurtarsın su maldan bızı…adamlar bızı sürücü akademısınden baska bırsey ıcın kullanmıyorlar…

  7. Açıkçası Vergne’e yazık oldu. Gerisi Red Bull’un reklam politikası. Twitter’dan yazdığım şeyi aynen yapıştırıyorum.

    “Red Bull işi biliyor. Genç pilot. Minimum kapris, minimum para, maksimum adanmışlık, maksimum reklam. Adamlar neden ALO ile uğraşsın ki?”

  8. vergn kötü pilot değildi hatta yağmurda ekstra performans gösteren iyi bir pilottu. umarım başka bir takımda şans bulabilir. maldonado dururken vergn gibi iyi bir pilotun f1 den ayrılması f1 adına üzücü olur.

    bu verstappen için yorumum ise: bu daha çocuk lan. çok gözümüze soktular çok özel bir yeteneğe sahip olmalı bu yaşta f1 e girebilmek için. umarım ellerinde patlamaz bu redbull un.

  9. Çok erken değil mi bu yaş

  10. Bu çocuğa fazla güveniyorlar umarım ters tepmez.
    Youtube den birkaç karting yarışına baktım fena da sürmüyor ama formula tipi araçlarda nasıl bilmiyorum gerçi 8 galibiyet iyi gözüküyor ama genede F1 de görmeden bir şey demek doğru olmaz.

  11. 4 oldu diyorum

    kaçıcak yer arıcak şimdi ki artist sürücüler

  12. İyice çoluk çocuk işine çevirdiler F1’i. Raikkonen bıraksa da ben de bırakıp kurtulsam şu lanet sporu artık.

  13. Red Bull iki senedir sürpriz yapıyor resmen. Geçen sene Antonio Felix da Costa’yı getirecek gözüyle bakarken bir anda şapkadan Dannil Kvyat çıkmıştı. Bu sene ise Carlos Sainz Jr için kesin gözüyle bakılırken bir anda Verstappen oldu.

    Hadi hayırlı olsun bakalım. Bir ara Vettel’i en genç yaptılar sanırım. Sonra Alguersuari… Şimdi de Verstappen… Yaş ortalaması iyice düşüyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir