Webber: "Red Bull Henüz Kazanmaya Hazır Değil"

yazar:

kategori:

Webber ayrıca, 2007’de yaşadıkları dayanıklılık sorunlarını aşmaları durumunda performans açısından gelişim kilidini kıracaklarını ifade etti. Avustralyalı pilot, bir zaferin hâlâ kendileri için fazla olduğunu düşünüyor.

Webber: "Bilirsizinz, orada olmayı istediğimi söyleyebilirdim veya rakamlar veya sıralamalar. Ama bu uygun olmaz"

"BMW ile üçüncülük için çekişmek harika olacaktır ama diğer taraftan neredeyse geriye kalan herkes gelişim gösteriyor. Yakın ve çetin olacak. Eğer dayanıklı bir aracımız olursa iyi sonuçlar gelecektir. Kazanabilir miyiz? Normal şartlarda henüz değil"

Webber, Geoff Willis’in gelişi, dayanıklılık meselesi ile ilgili takıma büyük bir getiri. Red Bull pilotu, 2008 için takımın bir çok podyum zaferine ulaşabileceğini düşünüyor.

Bu sene olanlara ve takımın nasıl ileri gidebileceğine bakarak Webber: "Kişisel olarak kendi performansımdan tatmin oldum. Melbourne ve Montreal’de sadece iki spin attım."

"7 defa yarış dışı kaldım. Biri Sebastian Vettel ile aramdaki kaza, diğer altısı ise teknik sorunlar nedeniyle"

"Bir değil bir çok podyum zaferine engelin dayanıklılık olduğunu biliyorum ve bu dayanıklılıkta kaçırılan noktaların Geoff tarafından halledilebileceğine inanıyorum. Zafer için bir şansımız Fuji’de vardı ama o, farklı bir yarıştı."

Webber ayrıca, Fernando Alonso’nun takımdaki bir koltuğa geçebileceği yönündeki söylentilerin çıkmasına rağmen Red Bull Racing’deki geleceği ile ilgili hiç bir zaman endişelenmediğini tekrarladı.

Webber: "Geröekten çok rahattım. Aslında 10 gündür, televizyon ve telefonun olmadığı balta girmemiş ormandaydım (Tazmanya). GEri döndüğümde herkes bana bunu soruyordu"

"Hiç bir şey sonsuz değildir. Bu yüzden eğer bir evlilik bitecekse biter. Ama RBR’den hiçbir işaret yok. Bu yüzden gerçekten endişeli değilim. Anlaşmamda bir başka yıl daha var"


Yorumlar

  1. Webber haklı.Gridde çok daha üst seviyede çalışan takımlar var. Redbull ancak şansıyla bir yada bir kaç zafer kazanabilir ki buda çok zor

  2. 3. lüğü başardılar. Fena gitmiyorlar en azından 99 yılındaki Stewart Ford gibiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir