De la Rosa: "Renault Ciddi Rakip Değil"

yazar:

kategori:

McLaren’in İspanyol test pilotu Pedro de la Rosa, Renault’un 2009’da şampiyonluğun ciddi bir adayı olamacağını düşünüyor.

Vatandaşı Fernando Alonso, geçen sene iki yarış kazandı ama Renault’un bu seneki aracı sancılı bir doğum yaşadı ve R29, sezon öncesi testlerde genellikle zaman tablosunun gerilerinde yer aldı.

İspanya’nın yeni F1 televizyon yayıncısı La Sexta’ya konulan 37 yaşındaki de la Rosa, şampiyonluk için McLaren ve Ferrari’nin yarışmasını beklediğini belirtti.

Pedro de la Rosa: "Umarım yanılıyordumdur ve diğerleri de olur"

İspanyol pilot kurallardaki büyük değişikliklere rağmen şimdiye kadarki test sonuçlarının yakın bir mücadeleyi işaret ettiğini söyledi.

Ama Renault’un bu sezonun sürprizi olup olamayacağı sorulduğunda bu sene Fansız ekipten ziyade Williams’ın büyük bir gelişim kayydetmiş göründüğünü ifade etti.


Yorumlar

  1. sen kendine bak 2008 yılı için de demiştiki renault ön süspansiyonu geliştirirse 3 olarak 1 iki yarış bitir demişti bunlar baş alonsoyu çekemediğinden ama geröekler acıdırr

  2. elif çivici avatarı

    belli olmaz bu işler..

  3. Yavuz Balcı avatarı

    De la Rosa'da daha önce dediğim gibi sürprizi Williams tan bekliyor.umarım renaultta bu çekişmede yer alır ama ben yine söylüyorum sezonun sürprizi williams ve rosberg.

  4. Peter Parker avatarı

    Geçen yıl kazandıkları yarışlar tesadüftü ama bu yıl Motor gelişimine izin verilmesi ile birlikte şampiyonluğa ortak olabilirler.Tabii bunun için önce yarış tamamlayabilmeleri gerekir.Bu yılki kural değişikliklerinden sonra iş bir garipleşti.En hızlı olabilirsiniz ama ön kanadı kırdınız mı işiniz biter.

  5. renault iyi bir araç yaparsa bn Alonso'nun şampiyon olamasa bile üst sıralarda sezonu bitireceğini düşünüyom.ama aracın iyi olması lazım

  6. görelim herkes görünüşe göre yorum yapıyorrr ama yanılıyorlar

  7. Bense Renault'un bu sene başımızı epey ağrıtacağını düşünüyorum, en hızlı takım olmasını ben de beklemiyorum ama arada canımızı yakabilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum(geçen seneden epey fazlaca).. Ayrıca testlerde epey yanıltıcı dereceler görülüyor..

  8. sadece ben böyle düşünmüyormuşum.

  9. umarım yanılıyorsundur delarosa

  10. valla hiç bişey garanti deil geecen sene 2008 baslarında herkes alonso şanp. oynar diyordu ama olmadı inş bu sene oynıcas ewt sıkıntılar var gibi ama çözilmicek bişi deil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir