Maldonado: Şanssızdım!

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado Spa ikinci antrenmanlarındaki kazasında şanssız olduğunu söylerken kaza sebebinin mekanik sorun olmadığını kabul etti.

Lotus sürücüsü geniş döndüğü Pouhon’dan sonra dışarı açıldı ve bariyerlere çarptı. Maldonado sadece iki tur tamamlamıştı.

“Büyük bir kaza değildi, eminim büyük görünüyor ancak gerçekten büyük değil. Sorun 9. virajın çıkışında çok fazla patinajda kalmamdı, ve sonrasında pist dışına taştım.”

“Sonrasında aracı kaybettim ve yapabileceğim hiçbir şey yoktu. Dürüst olmak gerekirse bu sezon çok fazla kaza yapmadım, iki, belki de üç. Bazıları benim hatamdı, Çin’deki aptalca bir hatamdı.”

“Bugün biraz daha farklı, sadece patinaj yaşadım ve aracı kaybettim. Şanssızdım. Araçla veya benimle doğrudan ilgili değil, sadece şanssızdım.”


Yorumlar

“Maldonado: Şanssızdım!” için 9 yanıt

  1. lan maldo hep sen haklısın..he heeee….önemsiz bir kaza..

  2. Ulan duz yolda bile kaza yaptın hala vıdı vıdı konusuyosun! Bari ekrana bakiyodum, dugmelerle ugrasiyodum falan de, dangoz.. Birinin basina is acmasa bari..

  3. MyN1Fernando avatarı

    Sadece şanssız bence.Çok yükleniyorsunuz Maldonado’ya.Ben oldukça yetenekli bir pilot olarak görüyorum.Altındaki araba bu kadar sorunlu olmasa Mercedesler’den sonra Maldonado gelebilişlşkşşşlsdşsdşsf ( çarpıldı )

  4. F-one-Driver avatarı

    Baksana adama 2-3 kaza az geliyo=))) adam bildiğin alt kotasını koymuş ya, 2-3 kaza cepte yani olmazsa olmaz:))
    Olum bu adama ne yapsak ne desek az yaa, az bile dalga geçiyoz bununla…

    1. F-one-Driver avatarı

      Hee unutmadan yakında şunu da duyabiliriz;
      “Takıma bulduğum PDVSA sponsorumun verdiği parayla şu kadar f1 arabası alınabiliyo, ben 2-3 tane parçalamışım lafı mı olur canııım!”

  5. Yetenek Fakirisin 🙂

  6. bu adam gp2 de nasıl şampiyon olmuş acaba bütün rakipleri temizleyip kendi kendine mi yarışmış.

  7. Fazla kaza yapmadım mı 😀 tabi canım normal bir F1 pilotu yılda 19 yarışın 15 inde kaza yapar 😀

  8. Hahahah ya adam resmen göz göre göre üstüne örtmeye çalışıyor da gayet açık, kasabımız 4 tekerliği piste sokmayı unutuyor spin atıyor gerçeği bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir