Ekstrom, Schumacher'i Mağlup Ederek Şampiyon Oldu

2 DTM Şampiyonu, Schumacher’i finalde mağlup etmeyi başardı. Schumacher son yarışın son virajında spin atarak yarışı 2. sırada tamamlayan isim oldu.

Ekstrom final yarışının ilk ayağını Opel Astra Touring ile kazandı. Schumacher ise 2. yarışta bu akşam hiç kaybetmediği Roc Buggies ile cevap verdi.

Ancak şampiyonu yine Opel Astra’lar ile yapılan yarış belirledi. Son mücadele öncesi bazı konuşmalar geçti ve Schumacher araçları değiştirme teklifi etti.

Ancak bu değişiklik 2. defa şampiyonluğu kazanan Ekstrom’u pek etkilemedi ve DTM Şampiyonu, Andy Priaulx, Travis Pastrana ve Audi’deki takım arkadaşı Tom Kristensen gibi isimleride geride bırakarak şampiyon oldu.

schumacher_roc_son_spin_367872841.jpg

OrganizasyondanGörüntüler

 

 

Race Of Champions
Uploaded by TRF1-NET


Yorumlar

  1. We Gonna Feel It – C.Lawyer & Dj Thomy

  2. foreverkimi avatarı

    video için trf1 e teşekkürler.. bu arada arka plandaki şarkının adını bilen var mı arkadaşlar?

  3. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    evet heikki nerdeyse spin atmasına rağmen birinci geliyormus 😀 ben netten izledim ve gercekten güzeldi mücadele

  4. massathebest avatarı

    extrom opel ile Schumi ise buggy araçla belli şekilde daha üstündü. arkadaşa katılıyorum 3 ncü yarış için neden başka tip bir araç kullanılmadı? neden 1 nci yarış buggy araçla başlayıp 3 ncü yarış yine buggy ile bitmedi? organizatörler bilmiyor mu, rallici olan pilotlar opel gibi araçlarla, f1'ci olan buggy gibi araçlarla daha iyi sonuçlar alır doğal olarak çünkü kendi tarzlarına daha yakındır. üzüldüm açıkçası ama schumi'nin buggy ile extrom'e karşı açıkça daha üstün gelerek 2 nic yarışı kazanması da üzüntümü hafifletti. eğer son yarış yine buggy olsaydı şampiyon Schumi idi, ne yapalım sağlık olsun. ayrıca schumi son virajdan sonraki spini bilerek atmıştı bence çünkü o esnada zaten extrom çizgiyi geçmek üzereydi, zaten kaybetmişti yani. hareketleri de bilerek yaptığını gösterir gibiydi, ben öyle gördüm sanki. ayrıca heiiki ile prialux arasındaki mücadele de müthişti heikki spin atmasına rağmen burun buruna geçti ikisi de finişi. bu yarış ta bitti:((((

  5. Kaçırdığıma mı üzülsem, yoksa Schumi'nin kaybettiğine mi 😕

  6. Schumiye ROF carı 1 kere kullandırttılar.Ektrömün sevdiği binek arabayı 2 kere kullandırttılar..Yarışta ekströme kıyak geçtiler yani..Bu yüzden schumi yenildi.3. yarış farklı bir araçla yapılmalıydı..Haksızlık bu ):

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir