Hamilton: “Rosberg Kasıtlı Yaptığını Söyledi!”

Lewis Hamilton, Belçika GP’den sonra takım olarak gerçekleştirdikleri toplantıdan sonra takım arkadaşı Nico Rosberg’in bugünkü teması kasıtlı yaptığını kabul ettiğini söyledi.

Rosberg, yarışın 2. turunda uzun düzlüğün sonundaki virajı dönerken Hamilton’un sol arka tekerleğine temas ederek Hamilton’un lastiğini patlattı. Bu olay sonucunda Hamilton geriye düşerken Rosberg yarışı 2. sırada tamamladı.

Yarıştan sonra toplantı yaptıklarını söyleyen Hamilton “Bana göre durum oldukça açıktı ancak bu konuyla ilgili toplantı yaptık ve bunu bilerek yaptığını söyledi. Kasıtlı yaptığını ve bu durumu engelleyebileceğini söyledi. Bir şeyi kanıtlamak için bunu yaptığını söyledi. Bu konuda sadece bana güvenmeniz gerekmiyor. Gidip Toto ve Paddy’ye de sorun. Onlar da ondan mutlu değiller.” dedi.

Hamilton, Rosberg’in yarıştan sonraki yaklaşımı nedeniyle şaşırdığını söyledi.

Hamilton “Bu durumu Fernando’ya ve tüm pilotlara sorabilirsiniz. Bir araç yarım araç boy gerideyse ve siz içerideyseniz o çizgi yarış çizgisidir. Ekstra yer bırakmak için çok fazla dışarı çıkmazsınız. Ve orası duvar olan bir bir viraj değil. Sebastian’ın ilk turda ne yaptığını görebilirsiniz. O çok daha yakındı ve diğer taraftan geçemeyeceğini biliyordu. Bu konuda mantıklı olmalısınız.”

“Toplantıda onu dinlerken şok oldum. Ne göstermeye çalıştığını ona sormalısınız.” dedi.

Hamilton, Rosberg’in kaza nedeniyle kendisini suçlamaya dahi kalktığını söyledi.

Hamilton “İçeri girip bunun benim hatam olduğunu söyledi. İçeri girer girmez bunu söyledi.”

“Takımın şimdi ne yapacağını hayal edemiyorum. Bu hafta sonuna gerçekten olumlu bir şekilde geldim. Çok heyecanlıydım. 8 yarış var ve çok yakınız. Sadece 11 puan fark vardı ve hepimiz için iyi bir mücadele olacağını düşündüm. İyi bir yarış olacağını ve heyecanlı olacağını düşündüm.”

“İlginç olan perşembe günü toplantı yaptık ve Nico ne kadar kızdığını söyledi. 3 hafta geçmişti ve o hala bunu düşünüyordu. Ne kadar kızgın olduğunu açıkladı. Oturdu ve Toto ile Paddy’e ne kadar kızgın olduğunu açıkladı. O toplantıdan sonra her şeyin iyi olmasını bekliyordum ancak bu sonuç… İlginç.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Rosberg Kasıtlı Yaptığını Söyledi!”” için 104 yanıt

  1. 🙂 kasıtlı yapan her seferinde ros un kapısını kapatan bugüne kadar ham dı.ros ne zaman daha hızlı olsa burnunu soksa kapı kapandı.buda ham a ders olsun.bir daha kapıları kapat bir daha böyle sap gibi ortada kal emi.bundan sonra ros da hama kapısını açmayacaktır hatta önünü dahi kapatacaktır.kapatmalıda.buda ham ın bugüne kadar yaptıklarının diyeti.ödeme zamanı öde.işte herkese buttona söktüğü gibi bu numaralar rosberge sökmüyor.oda aynen ham ın oynadığı gibi oynuyor bu oyunu olay bu.ayrıca bu güne kadar ne şampiyonların bu tür hatta dahada büyük sınavlardan geçemediklerini gördük.bundan sonrası kan davası 🙂

    1. ayrıca ros ne kadar ince bir ayar yapmışki araba açılarını araba hızlarını konumlarını saniyesinde hesaplamış.ne göz varmış şahin gözü gibi ne hesap yapmış kafasında kumpasla ölçer gibi ve açıyıda bir matematikci gibi hesaplamış şıp diye ham ın lastiğini nasıl patlatacağını hesaplayıp bulmuş 🙂 .eğer böyle bir durum varsa hakikatende bildiğimizden çok daha usta pilotmuş.

  2. o değilde takım içi konuşulan şeyleri bu şekilde dışarı aktararak takımı karşısını alır, taraftarları yanıma alıcam diye bişiyler yapıyor ama… kendisi zararlı çıkıcak bu işten yine haberi yok…

  3. http://www.youtube.com/watch?v=FxRG0j5LFVY

    Rosberg’i övüp Hamilton’a saydıranlar izlesinler 🙂

    1. YUHHHHHH! O ne geliş öle!

    2. Abdullah kardesim Hamiltoncu olmadiginida biliyoruz ama herseye ragmen dogrulari soledigin icin seni takdir ediyorum.

    3. buda 11.turdan!!!

    4. rosberg power avatarı

      Abdullah Çelik Merhaba,

      Bir süredir attığınız yorumlarınızı takip ediyorum. Bu Hamilton hayranlığınız çevirdiğiniz haberlere de yansımakta mı merak etmekteyim.

      1. Rosberg Power sana da Merhaba,

        Ben de bir süredir yorumlarınızı takip ediyorum. Bu kadar yoğunluğumun arasında sizin yorumlarınızı takip etmek için zaman ayırmak zorunda hissediyorum kendimi. Yorum yapış şeklinizin bir müdahele olmadan değişip değişmeyeceğini merak etmekteyim.

        Sizin merakınıza gelecek olursak; O kadar çok meraklıysanız BURADAN Hamilton haberlerini bulup sonuca varabilirsiniz. Ben cevabı biliyorum ve bu cevabı da yazmayabilirdim de neyse…

        Hamilton hayranı falan da değilim bu arada. Bugün birisi yazmış hatta arkadaşlar kaldırmışlar. Raikkonen karşıtı Balon taraftarıymışım 😀

        Hey Allah’ım ya. Mimlenecez diye ya haber yapmayacaz, ya da yorum. birinci seçenek çok güzel bir seçenek aslında ama başaramıyoruz.

        1. rosberg power avatarı

          Beni takip etmenize sevindim. Bunu alışkanlık haline getirmenizi dilerim. Yorumlarım konusunda içiniz rahat olabilir. Siteyi yeni keşfetmedim. Şu anda uygulamadığınız ancak eskiden var olan forum kısmından tutun, 2008’le birlikte başlayan ve bir çok kere yapılan küfürlerden ötürü sitenin bir kaç kez yoruma kapatıldığını bilecek kadar, bu site xx sitesinin çakması tarzı suçlamaları hatırlayacak kadar eskiyimdir. O yüzden beni ortamı germek için PC arkasına oturan ergenlerle karıştırmamanızı öneririm. Cevabınız için teşekkür eder iyi akşamlar dilerim. Haberlerinizi beğeniyle okuyorum bu arada.

          1. Begeniyorsun ama adama laf etmedende gecemiyorsun.Nasil.begenmeyse : )

    5. Abdullah beyin paylaştığı video herşeyi gözler önüne seriyor.

      Resmen kamikaze dalışı yapmış ROS. Ayrıca hiç de masum bir dalış değil.

    6. Bela geliyorum demis Schumacher se allah yolunu açık etsin demiş kaçıp kurtulmuş:)

    7. Süpermiş bu

  4. takım arkadası görünce dayanamıyom panpa 😀

  5. Hamilton’un dedikleri kendi içinde çelişiyor. Hem Rosberg’in kazadan dolayı seni suçladığını iddia ediyorsun hem de kasıtlı çarptığını itiraf ettiğini.

    Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

    1. Allah aşkına iyi okuyun şu demeçleri yaa,
      “Kasıtlı yaptığını ve bu durumu engelleyebileceğini söyledi. Bir şeyi kanıtlamak için bunu yaptığını söyledi. Bu konuda sadece bana güvenmeniz gerekmiyor. Gidip Toto ve Paddy’ye de sorun. Onlar da ondan mutlu değiller.” dedi.
      “Toplantıda onu dinlerken şok oldum. Ne göstermeye çalıştığını ona sormalısınız.” dedi.

      Hamilton, Rosberg’in kaza nedeniyle kendisini suçlamaya dahi kalktığını söyledi.

      Hamilton “İçeri girip bunun benim hatam olduğunu söyledi. İçeri girer girmez bunu söyledi.”

      Anlayamadığım burada Ham i neden karalıyorsun onu anlayamıyorum. sevmeyebilirsiniz ama gerçeği söyleyin ve de ön yargılı davranmayın.

      1. Ortadaki çelişkiyi göremiyorsan bence sen dikkatli okusan daha iyi olur. Ayrıca Hamilton’un çelişkili konuştuğunu söylemek niye karalamak olsun? Eleştiride bulunmak adam karalamak mıdır?

  6. HAKKİNENFAN avatarı

    yarış kazası filan değil yarış kazası denen şey kaçınılamayacak durumlarda söz konusudur sen niye yarışın başında o kadar zorluyorsun ki bir iki tur bekle veya start finiş düzlüğünü bekle atak yap bu tam bir amatörlük

  7. Hamilton da sütten çıkmış ak kaşık ya hani!

    Daha geçen yarış, uzak değil üç hafta önce, 2 virajda kendisine atak yapan Rosberg’i pst dışına gönderen Hamilton sadece bir kaç yata beş on tur sonra Ricciardo’ya buyur geç yaptı, pist dışına atma gibi bir hamlede bulunmadı. Sorun bunu açıklasın Sayın Ham.

  8. aynen böyle devam edin bro.. 😀

  9. Bu Rosberg tam bi 2. Pilot. Ya madem 1.lik Icin hamilton a çarpmayi göze alıyorsun bari 1. Ol her zaman 2. pilot olduğunun kanıtıdır bu yarış. Riciardoyu iyiki yakalayamadi bi lastik patlama olayı daha izleyebilirdik

  10. rosberg çirkeflikte ilk sırada virajda ayağını gazdan çekse kaza olmayacak Mercedes schumiyi harcadı lewisimi kollayacak efsaneye laf edenler rosberge ne diyecek çirkeflik konusunda fenomen oldu

    1. Bence de.

      Schumi en azından çıkıp özür dilemişti bir çok olayda.

      Hatta Jerez 97’den sonra 2 gün boyunca hiç uyuyamadığı da söylenir hep.

      Birde FIA Schumi ve Ferrari’yi koruyor palavrası var. Rosberg’in bu sezon yaptıklarını Schumi yapsa hem en çirkef pilot olurdu hem de sezondan DQ edilirdi.

  11. rosberg den bir üç kağıt daha zaten tek yapabildiği bu..

    diğerlerinden 2 sn hızlı araçla 2. olmak bu da onun kapasitesi.

    buradan onu ilah yapıp alman panzeri vs takı takanlara cevap niteliğindeydi.

    hamiltonu ancak lastiğini patlatarak durdurabiliyor çok ezik bir durum..)))

    1. rosberg power avatarı

      Rosberg’e üç kağıtcı diyen kişinin desteklediği pilota bak. Adama sorarlar madem Hamilton’u başka şekillerde durdurmak mümkündü de, kardeş o zaman Macaristan 2007 sıralamalarında ne oldu bir anlat senin ağzından dinleyelim.

  12. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Bundan sonra asla eskisi gibi olmayacak takım içi ilişkiler ve emirler.

    Temasla ilgili en basit örnek startta Vettel’in 2.sıraya çıktıktan sonra aynı pozisyonda ve daha önde olmasına rağmen (Serhan Acar bile söyledi 1.sektör bitişinde Vettel lider gözüküyordu düşünün artık ne kadar yakın.) temas etmemek için sosisli kaçış alanına çıkması. Zorlasa dönerdi kerblerden ama Hamilton da sola kırarsa kaza olurdu ve sadece 2’si kaza yapmazdı o an bikaç kişi daha katılırdı onlara.

    Bazı şeyleri öngörmesi lazım arkadaki pilotun özellikle böyle durumlarda. O Rosberg’in direksiyonu 90 derece sağa çevirdiği fotoğrafta kontra yapıyor aslında. Bilerek yapıp yapmadığını bilemem ama birkaç sanise öncesinde sola da kırıyor direksiyonu çünkü. Rosberg’i hatalı buluyorum ben de ama çok zevk aldım ne yalan söyliyeyim çok güzel bir yarış oldu Spa 2014. Darısı en güzel pistlerin başında gelen Monza’ya 😀

  13. bu temasda bana göre ham ın hatası yok.ama ros un hatası varmı oda tartışılır ancak bana göre yarış kazası hakemlerde öyle düşünmüşler ve incelemeye dahi gerek görmemişler hoş bahreyndede engelleme konusunu da incelemediler ya.
    şayet bu temas ros un suçu ise adam toplantıda itiraf etmiş cezasınıda takım keser.peki bahreynde ham ın yaptığı hareket ! itiraf etmişmi yoksa yanına karmı kaldı.ros yavaşlamasa pist dışına kaçmasa kaza kaçınılmazdı.kimse doğru dürüst konuşmadı üstünde durmadı görmezden duymazdan bilmezden geldi özellikle ham taraftarları. ve bu oalydan sonra benim gözlemim ham ın bel altı vurma olayını başlatması ile ilk başlatan o olması nedenei ile toto söylemesde hareketlerinden mimiklerinden daha sonrasında demeçlerinden sanki ros a daha yakın oldu.ve o hareket olayların bu noktaya gelmesinin başlıca nedeni idi.
    rosbergin kariyerine bakıyorum 2013 dahil-2014 hariç 8 sezonda akılda kalır rakibe karşı bariz bir hareketi yok varsada 1 bilemedin 2.ham a bakıyorum 7 sezonda rakibe karşı haturlayamadığım kadar çok.özellikle bu konuda massa ile olan olayları dillere destan.yani dinime küfreden müslüm olsa durumu var.fakat dediğim gibi bu yarışta bu temasda ham suçsuz

  14. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Serhan Acar’ın ifadesine göre Rosberg’in söylediği şey tam olarak şu:

    “Temastan kaçınabilirdim fakat bilerek kaçınmadım”

    Kimse kusura bakmasın ama, Rosberg’i suçlayacağınıza Hamilton’a bakmalısınız. Olayların bugüne gelmesinin sorumlusu Hamilton’dır.

    Lewis Hamilton’ı hiçbir zaman Alonso, Raikkonen, Schumacher seviyesinde görmedim ve görmeyeceğim. Herkes Button’ı rahat ezer derken bunu başaramaması da bunu gösteriyor zaten. Asla o klasta bir pilot olmadı. Şampiyonlar arasında en çok kazaya karışan pilot olması tesadüf değil. Kendini dizginleyemiyor. Sürekli ben en iyi pilotum demeye getiriyor.

    Bu sene de Rosberg’e fazla şans verilmiyordu fakat aslında aşağı yukarı denk pilot oldukları ortaya çıkınca Hamilton çok bozuldu. Yarıştığı her sezon “en iyisi benim” diyebilmek adına dolaylı şekilde çeşitli demeçler veren Hamilton, Rosberg sandığından çok daha çetin ceviz çıkınca Monaco ile başlayan bir ağır saçmalama sürecine girdi.

    Rosberg’in zengin çocuğu olduğu ve kendisinin daha aç olduğunu iddia etti. Fakat o haftasonu verdiği o demeçten sonra kimin daha aç olduğu da ortaya çıkmış oluyordu. Sıralama turlarında Rosberg muhtemelen bilerek kaçış alanına sürdü.

    Her seferinde atak yapıp yanına gelen takım arkadaşının üzerine kapıyı çok sert kapattın, hepsinde Nico ayağını gazdan çekti. Fakat sen yaptığın saçmasapan açıklamalarla durumu öyle bir hale getirdin ki belki de o kadar aç olmayan Rosberg bir anda inanılmaz gözünü kararttı ve tüm o haftasonları boyunca verdiğin demeçlerin ardından bu kez ayağını gazdan çekmedi.

    Böyle bir temasın yaşanacağı haftalar öncesinden tahmin ediliyordu. Mercedes yönetimi Hamilton’ı kontrol edemedi. Geçen yıl Nico Malezya’da çok daha başarılı bir yarış çıkarmışken ve çok rahat geçiş yapacakken Lewis’i geçmemesini sağlayan Mercedes yönetimi, Rosberg’den “bunu sonra konuşacağız” cümlesinden başka laf yememişti.

    Fakat bu sene Monaco’da yarışın ardından kendisini istediği turda pite almayan Mercedes’e tepki olarak “McLaren’da böyle olmazdı” diyen Lewis, bunca emekle ortaya çıkarılmış bu dominant otomobili altına veren Mercedes’e hakaret ediyordu. Zira açıklamasında McLaren’dan bahsediyordu fakat, eğer McLaren’da kalsaydı istediği turda pite alınsa dahi, ancak belki 7.lik için yarışabilirdi.

    Hamilton saçmalamayıp işine baksaydı, şu an rahat şampiyona lideriydi. Nico Rosberg’i küçük görmeye devam ettikçe mental oyunda ona ezilmekten kurtulamıyor. Çünkü Monaco ile başlayan anlamsız açıklamalar Nico’ya zarar vermek bir kenara dursun, en çok kendisine zarar verdi. Çünkü sürekli o açıklamaların altında ezildi.

    Ayrıyeten bence kaza ikisinin de hatası. İkisi de temas yaşamamak adına ödün verebilirdi fakat ikisi de bunu yapmadı ve olanlar oldu.

    Lewis Mercedes’i beğenmiyorsa sezon sonunda gidebilir. Kimse buna engel değil.

    1. şu yorumları alonso rai içinde yazarsan objektifliğine inanırım. yoksa fos. deli saçmasından öte bir şey değil.

      1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
        Berkhan Oğulcan Akçay

        ALO-RAI şampiyonluk için yarışmıyorlar. Nesi deli saçması? Yazdıklarımın gerçek olduğunu herkes biliyor. Savaşı HAM başlattı. Ama beceremedi.

        1. Berkhan bey bu hafta Raikkonen dördüncü olunca savunma ihtiyacı olmadığından Hamilton’a sallayim dediniz sanırım gene. Sizden daha objektif bir yorum beklerdim açıkçası. Hele ki kazada iki pilotuda suçlu bulmanız gerçekten çok ilginç olmuş. Adım gibi eminim ki Hamilton’ın yerinde Raikkonen, Rosberg’in yerinde Alonso olsa bu görüşünüz aynı olmazdı.

          1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
            Berkhan Oğulcan Akçay

            Ben Hamilton’ın tavırlarının kendisine zarar verdiğini söylüyorum. Ki bunu bence siz de biliyorsunuz.

            Raikkonen ve Alonso böyle bir kaza yapmazlar. Verdiğiniz örnek o yüzden pek uygun bir örnek değil.

            1. http://www.youtube.com/watch?v=qvSb0TSjfnE

              bu yorumun üstüne bu olay aklıma geldi. Eğer Hamilton dünkü kazayı engelleyebilecek durumdaysa, Raikkonen burada 10 kat daha engelleyebilecek durumda.

              1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
                Berkhan Oğulcan Akçay

                Gösterdiğiniz video’da Raikkonen’in artık aynadan Magnussen’i görme şansının koca bir 0 olduğunu bilmeniz gerekir. Aynanın artık virajı döndükten sonra nereyi gösterebileceğini hayal edebilirsiniz. Örneğinizdeki virajın dün yaşanan kazadaki viraj ile hiç örtüşmediğini de belirtmem gerek.

              2. ya anlayamıyorum bazen insanları 🙂 gerçekten farklı şeyleri mi izliyoruz bilemiyorum. Her şeye bir bahane oluyor cidden. Burada Raikkonen hiç suçu yok demek saçma. freni kaçırıp dışarı açılmışsın. aynadan görmüyorsan bile hata yaptığını görerek o kadar dışarı açılamazsın. açılmamalısın.

                Hamilton olayına gelince; virajlar farklı olabilir. Rosberg’in burada yanına geldiği falan da yok. Yanına geldi dememiz için ilk turda Vettel’in yaptığı gibi düzlük bitmeden yanına gelmen lazım. Rosberg ise düzlük bitmeden yanına gelmemişti. Hamilton frenlemeye geldiğinde çıktı sola ve tamamen dışarıda kaldı. Solunda kocaman alan varken o hala virajı dönmeye başlayan Hamiltonun yanına az da olsa girmeye çalıştı. ama bunun mümkünatı yoktu.

                Hamilton önceden ne yapmış olursa olsun dünkü olayda % 100 haklı olan taraftır.

                Atak yaparken düzlükte diğer sürücünün yanına gelmediysen, diğer sürücü viraj içerisinde frenlemede ya da viraj çizgisinde hata yapmadıysa o anki yerine razı olacaksın.

              3. buda benden olsun 😀

              4. AncientAlienBoy avatarı
                AncientAlienBoy

                Burda da Hamilton’ın görme şansı 0 baksana koca bir BLIND ZONE var orda

            2. Böyle bir genelleme olmaz. Raikkonen ve Alonso böyle kaza yapmazlar ne demek? Raikkonen’in arkasından gelir adam burnunu sokar Raikkonen’de yarış çizgisinden döner ve kanadına çarpar bu olamaz mı? Bana göre benim sorum işinize gelmedi. Çünkü sizde biliyorsunuz ki böyle bir kaza olsa suçlu olacak pilot kesinlikle Raikkonen olmaz sizin için.

              1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
                Berkhan Oğulcan Akçay

                Olur kardeşim. O problem değil. Tuttuğum pilot hata yaparsa eleştiririm. Fakat burada konu bu değil. Bu arada verdiğin örneği baz alırsam, arkadadan burnunu sokan daha çok sorumludur fakat öndeki de birazcık daha boşluk bırakabilir. Zaten ben direk kazada HAM suçlu demedim. İkisinden biri teması engelleyebilirdi ikisi de yapmayınca temas oldu. Arkadan atağı yapan pilotun biraz daha suçlu olduğuna katılırım. Çünkü atağı yapan her zaman daha dikkatli olmalıdır.

                Hamilton bu sezon mental açıdan Rosberg’e kıyasla daha zayıf. Bunu kabul etmemiz gerek. Konuşmamız gereken konu bu. Pilotlarına ne yaparsa yapsın hiçbir zaman toz konduramayan diğer fanlarla lütfen beni kıyaslamayın. Ben Kimi’ye sitem etmişimdir pek çok kez. Bununla ilgili bir sorunum yok.

              2. Mental olarak iyi olmasınıda beklememiz hata olur. Adam daha sezonun başında problem yaşadı. Aracı yandı, frende 2 kez sorun yaşadı. Monako’da Rosberg’in hatası yüzünden 2. olabildi. Belçikada lastiği patladı. Buna karşılık rosbergin yaşadığı tek sorun vites problemiydi. Burada şampiyonluğa oynamasa bu kadar kafaya takmaz ama bu kadar problemi hangi pilot yaşasa mental olarak sıkıntı yaşar.

    2. Engin Sanane avatarı

      Hamilton’i bende tarihteki hicbir pilotla ayni kefeye koymuyorum! Yaris icinde bazen duygusal oluyor hepsi bu. Fastest lap mi istiyorsun yapar, overtake mi istiyorsun pistin heryerinden yapar, araci gelistirsin mi istiyorsun yapar, yavas bir araci ust siralara mi tasisin istiyorsun yapar! Butun takimlara bak ve Hamilton kadar takim arkadaslariyla centilmence kibarca yarisan, konusan, davranan birisi varmi onu søyle. Butun bu pilotlar icinde en yetenekli ve hizli pilot Hamilton’dir. Vettel 4 yil sampiyon olmus! O arabayla dedem de olurdu bu sene Daniel’in yaptiklari ortada! Alonso? Gecemedigi arabalarin soførlerine el kol hareketi yapan kim? surekli radyodan sikayet eden kim? Schumacher? Ferrarinin domine ettigi yillarla simdiki zamani karistirmayalim. En azindan Hamilton garajlarda døvecek adam aramiyor, basin toplantilarinda saklabanlik yaparak saygisizlik yapmiyor!

      1. Haha yorum,kapak,cevap … bole olur.
        Helal olsun .

      2. Hamilton’ını utanmasanız F1 tanrısı ilan edeceksiniz.

        Bari Schumacher’i katmayın işin içine. Schumacher keyfinden, sırf canı sıkıldı diye garaj basıyor zaten.

      3. Hani 2012 yine Belçika pole alamadığı için bakın takım Buttona yenı kanat taktı polu aldı ahanda datalar deyip tweetleyen Lewisten bahsetmiyosun heralde @Engin Sanane Butun takimlara bak ve Hamilton kadar takim arkadaslariyla centilmence kibarca yarisan, konusan, davranan birisi varmi onu søyle.

      4. 2012 Belçikada polu alamadığı için çirkefe bağlayıp bu tweete atan adamla senın yorumunda anlattığın kişiler bence başka gezegenlerden!!!

      5. Alo vet tamamda schimiyi şu isin icine katinca sacmalamis bir yazi bence. Ham in takim arkadaslarina saygisi filan demissiniz de bu sene yaptigi babasinin kanepesinde büyüme muhabbeti ortadayken rosberge zengin çocuğu deyip olmayan yerde kavga cikariyorken bir saygidan bahsedilemez. su an yarisan ve takim arkadasi hakkinda tek bir aciklama yapmayan en saygili takim arkadasi olarak rai gosterilebilinir. Alo o kadar laf carpip duruyor tek bir cevap vermedi adam.

      6. yuh ya birde schumiden üstün görmüş hamiltonı. sütten çıkmış ak kaşıkmışta haberimiz yokmuş meğer. o kadar komple bir pilot ki mclarende button daha üstün bir sezon çıkarmıştı. aracı o kadar geliştirdi ki maclarenle bütün sezonlar şampiyon oldu. o kadar komple bir pilot ki muhtemelen şampiyon olacağı 2007 sezonu son yarışı brezilyada heyecandan hata yapıp gerilere düştü şampiyonluğu kaçırdı. sevgili abdullah kardeşimin de dediği gibi gerçekten farklı bir formula 1 izliyorum ben. adam kazanamayacağını anladığı bütün yarışlarda bir bahane buluyor. ha yoksa çok komple bir pilot geçen bir yarışta kıçının bilmem ne yanı yanmasa kesin kazanırdı. monacoda mı evet orda da gözünde çomak kaçmasa kesin kesin kazanıyordu. çok komple ya bu hamilton..

  15. odaya girip kendini haklı olduğunu ham in hatalı olduğunu söylemiş rosberg. sonra ise ham e ve toplantıdakilere bilerek kasıtlı yaptığını ifade etmiş. iki çelişen ifade yok mu burda ben mi anlamadım.

  16. Bir arkadaşın da dediği gibi Zaytung haberi sanırsınız açıklamaları şaka gibi açıkcası yarışta Rosberg’e çok sinirlenmiştim ama sonradan mantıklıca düşününce bunun normal bir yarış kazası olduğunu düşünmüştüm sonuçta ne olacağını kimse bilemez Rosberg’in eline bir fırsat geçti ve agresifti yarış boyunca belki bir daha bu fırsatı yakalayamayacağını düşünüp böyle bir harekette bulunması normal ancak kazaya sebep vermeme durumu vardı ve kasıtlı olarak yaptıysa resmen takıma ihanet etmiş olur Mercedes’in bu konuda yapacağı her yaptırım bundan sonraki takım dengelerini her şekilde etkileyecektir eğer kasıtlı yapılmışsa takımın Rosberg’e iyi bir ceza vermesi gerekir Hamilton’u küstürmemeleri gerekiyor. Hamilton’u ve yıllardan gelen Mclaren-Mercedes ortaklığından dolayı Mercedes’e hep sempatim vardı ancak Hamilton’un bu takımdan ayrılması gerekiyor sezon sonunda artık kabak tadı vermeye başladı çünkü..

  17. Bugüne ait tüm haberlerdeki tüm yorumları okudum.
    Enteresan bir sekilde insanların her konuda olduğu gibi f1 dünyasında da ne kadar keskinleştiğine bir kez daha sahit oldum.
    Kaza meselesi ile ilgili sunu söyleyebilirim bunun gibi hatta bundan çok çok daha ağır bir dünya temas gördüm.
    Geçmişte ve şu an yarısan pilotların zaman içinde bundan çok daha fazla temaslarla kendilerinin ve baskalarının yarıslarını bitirdiklerini de gördüm.
    Bana göre bu isin doğasında olan böylesine rekabetçi bir spor dalında olası temaslardan biri.
    İsin bu kadar ayyuka çıkmasının nedeni ise tabiki sampiyonluk rekabeti bu anlaşılabilir.
    Yalnız dikkatimi çeken Mercedes in içerisinde her iki pilot ve teknik kadroda inanılmaz bir stres var tabiri
    caizse Mercedes cadı kazanı gibi kaynıyor.
    Bence en büyük problem bu rekabetde tabiki olacak kaza değil Mercedesin içerisindeki kaos ortamı.
    Birde Hamilton Rosberg in odaya girdiğinde kendisini suçladığını söylüyor yani Rosberg sinirli ve kendisinin haklı olduğunu düsünüyor bir reaksiyon ortaya koyuyor böyle bir ruh halinde olan bir pilot bu ruh halinden tam tersi bir ruh haline bir anda nasıl geçis yaparak bilerek yaptıma gelecek açıklamalarda bulunabilir oldukça düsündürücü.
    Ya Hamilton akıl oyunları oynuyor en azından bu iki zıt ruh halindeki söylemlerden biri doğru değil.
    Ya da bu iki pilot haklılık haksızlık parametrelerini çoktan aşmış kanlı bıçaklı iki düsman.
    Her ihtimalde de önümüzdeki yarıslarda bu iki pilot arasında çokça temas olması kaçınılmaz.
    Bana göre sampiyonluğun tek favorisi olacak kadar açık ara hızlı araç üreten ancak süreci en basından iyi yönetemeyen Mercedes idaresi en büyük suçlu.

  18. F-one-Driver avatarı

    Eğer hamilton un söyledikleri doğruysa boşu boşuna yorum yapmaya gerek yok arkadaşlar, bu kadar sallamaz heralde, Rosberg toplantıda bilerek yaptığını ifade eden bi ton laf sarfetmiş, yoksa hamilton niye böyle iddialı konuşsun, takım patronlarını da şahit gösteriyor, olacak iş değil, bu iş bitmez…

  19. FerrariFanTR avatarı

    ALonso’yu da es geçmemiş hani 😀

  20. rosber power ayağımı bilerek gazdan cekmedim demek çarpışmaya neden olacagını ongormus demek dostum monacodan bu yana hamilton nezaman yukselse bısekılde onu alaşşagı edıyor bu adam bu şekilde gıderse şampiyon olur ama kımse onu hatırlamaz

    1. rosberg power avatarı

      Eski zaman pilotları gibi biraz sert oynuyor. Kirli taraflarda dolaşıyor. Haklısın : )

      1. Eski pilotlar sert oynarken birbirlerini bicmezler. Gilles vilneuvenin macaristanda bir kapismasi var izle biraz. Sert pilot agresiftir ama carpmaz. Allah bilir sana göre maldonado en kral surucudur 🙂

  21. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Hamilton psikolojik olarak şampiyonluğa hazır falan değil. Ortada bir kasıt olmasının imkanı yok. Rosberg yavaşlamaya çalışıyor ama kanadını kurtaramıyor, yarış kazasından başka bir şey değil. Ama hatalı olan varsa tabikide Rosberg’dir. Ceza konusu da tartışılır ki bence %100 ceza gelmeliydi.

  22. hamilton 2009 da da melbourne yarışı sonrası yalan söyleyip sonradan özür dilemişti. Güven olmaz Ham ın açıklamalarına. sağ duyulu yaklaşıp gerçeği zamanla öğrenmek lazım

  23. Toto wolffun yerinde olmak istemezdim. Bu gece zor uyur artık. Eger fia bu isi kurcalarsa olay dahada buyuyecek gibi.

  24. Bu olay daha da çirkinleşecek. Gelecek yıl bu ikisinin aynı takımda devam etmesi pek mümkün görünmüyor. Hamilton şampiyon olursa Rosberg devam eder belki ama eğer bu kadar olaydan sonra Rosberg şampiyon olursa Hamilton Mercedes’ i terk eder diye düşünüyorum. Sanırım pilot pazarı tekrar hareketlenecek.

  25. AlwaysFerrari avatarı

    Yahu hala gelmis burda roabergi savunanlar sizin icinizdeki adalet duygusundan suphe ediyorum boyle birsey olamaz. Ayiptir bu insanlar hayatlarini veriyor sampiyon olabilmek icin. Ben sporcunun zeki cevik ve AHLAKLISINI severim lafi sanirim sizin icin hic bise ifade etmiyor. Rosberg kadar tuhu cirkeflikle kaplanmis adam gormedim gulusu bile icten degil.

  26. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Niye şaşırdınız ki? Monaco’daki olay tamamen bir yarış olayı mıydı? Hile ile pole kazandı.

    Buradaki olayda ayağını gazdan çekse bile temas yaşanmazdı ama adam açık açık: Teması engelleyebileceğini ama bunu yapmadığını söylemiş.

    Serhan Acar’a göre bu ifade farklı bir bağlam içeriyor olabilir ama bana göre bunu engellememek tamamen kastidir ve bilerek Hamilton’a çarpmadır.

    Rosberg açık şekilde şampiyon olabilmek için farklı yöntemlere başvuruyor. Mercedes ve FIA, Rosberg’i çok şımarttı. Yaptığı haraketlere ceza verilmemesi ve Mercedes’in adeta yaptığı hatalara rağmen onu taltif etmesi adamın iyice bi taraflarını kaldırdı.

    Ya Mercedes artık bu adamın kulağını çeksin yada Hamilton; Başlarım lan şampiyonluğuna deyip bu adama iyi bir bindirsin.

    McLaren’de; Alonso ve Hamilton rekabeti çok daha centilmence geçmişti. Takım içinde kriz vardı ama birbirlerine çarpacak kadar ileriye gitmemişlerdi.

    Rosberg ise Monaco’dan bu yana hem haddini aştı, hemde bilerek kaza yapmaya varacak kadar azgınlaştı.

    Rosberg’in artık iyi bir derse ihtiyacı var.

    Formula 1’de uzun zamandır bunun kadar yüzsüz bir pilotu görmedim.

    1. Kesinlikle.

      2007’de pist üzerinde iş bu denli ileriye gitmedi hiç.

      HAM artık ROS’a gömer mi bindirir mi bilemem ama bir şekilde ağzının payını vermeli.

  27. bu, “kasıt” diye tabir ettiği hareketin ağababası listesinde başa oynayan bir çok vukuattan birisi:

    w w w.youtube.com/watch?v=RXKas-9N_2Q

    ve bu, bu hareketin ardından yarış sonunda kendisiyle olayı konuşmak isteyen mağdur pilotun görüşme isteğini reddeden, röportajında kaza ile ilgili hiç bir söylemeye gerek duymamış, lastiğini patlattığı pilotun can acısıyla omzundan çekmesine ağzında pipetiyle alay etmiş ve utanmadan yavuz hırsız misali “yine de felipe massa’ya saygı duyuyorum” açıklamasını yapacak kadar işi pişkinliğe dökmüş bir pilotun görüntüsü:

    w w w.youtube.com/watch?v=mHzU9IFWh6Y

    yaa hamilton efendi.
    insanın canı yanınca nasıl yakıp yıkıyor ortalığı, değil mi?

    en azından rosberg insanmış ki seninle konuşmuş.
    en azından delikanlıymış ki kasıtlı yaptığını söylemiş.
    bravo.
    umarım bir şeyler kaparsın.
    ——————–

    ayrıca, kanıtlamak istediği şeye gelince..
    bahreyn yarışından bu yana rosberg ne zaman atağa kalksa senin onu dışarı süpürüp pist dışına ittiğini, rosberg’in bu olaylarda ayağını gazdan çektiğini, bu durumu salak olduğu için değil kazaya sebebiyet vermemek için yaptığını, ama bu durumun sende bir alışkanlık yarattığını ve papazın her zaman pilav yemeyeceğini, ortada dönenin farkında olduğunu ve aptal olmadığını göstermek istemesidir.

    1. Burada her ne kadar haklı da olsa Massa’ya yaptığı kabul edilemez.

    2. en azından delikanlıymış ki kasıtlı yaptığını söylemiş.

      buda yarış sonrası demeci.

      Özür konusuna gelirsek şu anda özür dilememi gerektiren bir durum yok. Bu kadar detaya inmeden önce neler olduğunu görmem lazım.

      baya delikanlıymış 🙂 birde bunu fia ya söylese ya 🙂 kaldı ki bu haber doğruysa bu dediklerim geçerlidir. onuda belirteyim. kimsenin günahını almak istemem.

    3. konuyla ilgili edecek bir çift kelam bulamadın anlaşılan..

      ayrıca, savunacağın bir şey varsa bunu tek başına yapacak kadar da cesaretin olsun.
      üstündeki yükü başkalarına da yüklemeye çalışarak hafifletmeye çalışmanı ben yemedim, çekmeye çalıştığın insanlar da yemez bilesin.

      tasalanma sen, biz senin dahil etmek istediğin grupla yeri gelir çatır çatır tartışırız, yeri gelir aynı fikirde de buluşuruz. ama ne yaparsak kendi kendimize yaparız, senin gibi çığırtkanlık yaparak değil.

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Evet! Hiç çığırtkanlık yapmıyorsun. Çok haklısın!

        Yorumunda bile ”Hamilton Efendi” diyorsun ve çığırtkanlık yapmıyorsun öyle mi?

        Kimseyi yanıma ve ya tartışmaya çekme gayretinde değilim. Öyle olsa gelip yorum yazmam.

        Ama senin inanılmaz bir Hamilton ve Alonso nefretin var.

        Yeteneksiz pilotunun bu 2 pilota yenilmesini hala sindirememişsin.

        2008’de, 2010’da ve 2011’de yaşananlar seni derinden sarsmış ve bu durumu kendine hala itiraf edemiyorsun.

        Hamilton sorun yaşıyor çıkıp: Ya Hamilton sen zamanında Massa’ya şunu yapmıştın.

        Alonso sorun yaşıyor çıkıp: Ya Alonso, sen zamanında Massa’ya şunu yapmıştın.

        Hamilton o yaptığı şeylerin cezasını çekti. Şampiyon olamayacak yada yarışta ceza yiyerek gereken diyetleri ödedi.

        Massa’nın Williams’a 1.pilot olarak gelmesi ama 2.sezonunda olan bir sürücü olan Bottas’a karşı her yarış açık mağlubiyetleri alması da seni daha da agresif kılmış.

        Kurtul artık bu eski takıntılardan. Kurtul artık sürekli sevmediğin pilot sorun yaşayınca ortaya çıkıp sen şunu yaptın bunu yaptın demekten.

        Kurtul artık olayı farklı noktalara çekip, eski meseleleri gündeme getirip haklı çıkmaya çalışmaktan.

        1. bahadır sezgin avatarı
          bahadır sezgin

          Her yarış mağlup ediyor diyorsun. Avusturalya da Kobayashi beyin ilk tur kazasında bu adam yarış dışı kaldı Bottas kalmadı. Malezya ve Bahreyn de Massa öndeydi. Çin’de takım Massa öndeyken muhteşem bir pitstop yaptı. İspanya da pek sorun yoktu hatırladığım kadarıyla. Monaco da Massa öndeydi ama Bottas sorun yaşadı. Kanada da Perezin frenleme esnasında yön değiştirip Massanın içine etmesi. O yarışta Bottas’tan öndeydi. Avusturya da süper bir strateji. Britanya da Kimi ile şanssız kaza. Almanya da Magnussen ile kaza. Macaristan da Massa önde. Bugün yarışta adamın tabanına lastik parçası takılıyor adam 2 sn kaybetti tur başına. Şimdi sana sorarım Bottas nerede Massayı açıkça mağlup etti?

        2. lewisfederer avatarı

          Helal !

  28. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Hamilton acısını yalan demeçler vererek yapıyor Rosberg şampiyon olacak hatta bir sürpriz Ricciardo bile şampiyon olabilir ama Hamilton olamaz.

  29. MyN1Fernando avatarı

    “Bu durumu Fernando’ya ve tüm pilotlara sorabilirsiniz.”
    Bu adamlar aynı takımda tekrar yarışmalı 😀

  30. Vay beee!

  31. birde bu resim var piyasada

    1. piyasa dediğimde serhan acar paylaşmış. pete gill’in sayfasındaymış. ( o kim bende bilmiyorum )

  32. ifade sanırım, rosberg’in temastan kaçınabileceğini ama bilerek kaçınmadığı söylediği yönünde. eee ne farkı var kasten çarpmaktan ?

    1. Serhan Acar’a göre baya bi fark varmış

      1. bence hiç bir fark yok.

    2. rosberg power avatarı

      Şöyle bir farkı var Hamilton’un virajı ideal çizgide almasını engellemek amacıyla dışarda kalmış ve sonraki virajda daha iyi bir çizgi yakalamak istemiş olabilir. Paylaştığın resimde de buna benzer bir direksiyon açısı var.

      1. haberde dediğin durumunda cevabı var.

        Bir araç yarım araç boy gerideyse ve siz içerideyseniz o çizgi yarış çizgisidir. Ekstra yer bırakmak için çok fazla dışarı çıkmazsınız.

        resimdeki görüntü, rosbergin çok keskin bir dönüş yapmak istemesini gösteriyor ki o virajda bu direksiyon açısı pek uygun düşmüyor. direksiyonu o şekilde kırıyorsan önünde kimsenin olmaması gerekir ki kırdıysan da öndeki aracın gitmesini bekleyip sonra hareket edeceksin. neyse takımda illa açıklama yapar. zaten lauda ve toto yaptı. Lewis’in bu açıklamalarına istinaden bir açıklama yaparlar mı ondan bahsediyorum.

  33. yaa hamilton efendi…

    adamın canı yanınca nasıl yakıp yıkıyor ortalığı değil mi?
    bundan 3 sene önce, durup dururken bugüne fark atacak derecede tam bir “kasıt” örneği ile vurup lastiğini patlattığın felipe;

    http://www.youtube.com/watch?v=RXKas-9N_2Q

    seninle konuşmak istemiş, kıçını dönüp gittiğin gibi bir de omzundan çektiğinde ağzında pipetle alay etmiştin:

    http://www.youtube.com/watch?v=mHzU9IFWh6Y

    en azından rosberg delikanlıymış, açıkça söylemiş. aferin. bak, öğrenebileceğin bir şey çıkmış.
    —————–
    “Bir şeyi kanıtlamak için bunu yaptığını söyledi.”
    kanıtlamak istediği şey, senin bahreyn yarışından bu yana rosberg ne zaman atağa kalksa onu dışarı süpürerek pist dışına ittiğini, rosberg’in de temas olmaması için ayağını gazdan çektiğini, bu durumun sende bir alışkanlık ve cesaret yarattığını, rosberg’in ihtiyatlı tutumunun kendi salaklığı ya da beceriksizliği olarak algılanmaması gerektiğini göstermek istemesidir.

    1. Arkadan Massa’nın tepkisi gereksizdi burada Hamilton’ın ağzında ki pipetle dalga geçtiğini nasıl anladın ? öyle bir şeyi nerden çıkardın ayrıca bu temaslardan sadece biriydi Massa-Hamilton 2011 bunun gibi bir çok temas ile geçti ancak her ikisi de şampiyonluk için yarışmıyorlardı hatırlatırım bugünkü durum çok daha farklı koşullarda bundan emin olabilirsin

    2. Hızlı olan adam gelir geçer yumuşak lastiklerle güvenlik aracına rağmen geçemediyse burada sorgulanması gereken savunma değil Rosberg’in yeterince iyi atak yapamamasıdır.

    3. Millet tutturmuş bir Bahreyn Monako için ne diyorsun Kanada ? şikan falan bunları da açıklar mısın ?

  34. bahadır sezgin avatarı
    bahadır sezgin

    Buradaki asıl ifade şu. Hamilton’a göre Rosberg stese temastan kacinabilecegini ama bilerek bunu yapmadigini söylemiş. Olayın özü bu.

  35. https://twitter.com/petegillF1?original_referer=http%3A%2F%2Fserhanacar.com%2F&profile_id=69884688&tw_i=503588018536849408&tw_p=embeddedtimeline&tw_w=407448402109034496

    bu linkteki fotoğrafta destekler gibi.. serhan acarın sayfasından aldım. onuda belirteyim. bomba kimde patlayacak görelim.

  36. Ertan Akkaş avatarı

    Şu Rosberg gerçektende bir şampiyonun cesaretine ve hırçınlığına sahip, Lewis ise gerçekten bir şampiyon.

  37. FerrariFanTR avatarı

    zaytung haberimi la bu?

  38. rosberg power avatarı

    Burdaki kasıttan kasıt : ) ayağımı bilerek gazdan çekmedim olsa gerek. Kasıtlı olarak sana çarptım değil. Yanlış anlaşılmasın.

    1. Burak Karaküdük avatarı
      Burak Karaküdük

      Lewis Hamilton, Belçika GP’den sonra takım olarak gerçekleştirdikleri toplantıdan sonra takım arkadaşı Nico Rosberg’in bugünkü teması kasıtlı yaptığını kabul ettiğini söyledi.“Bana göre durum oldukça açıktı ancak bu konuyla ilgili toplantı yaptık ve bunu bilerek yaptığını söyledi. Kasıtlı yaptığını ve bu durumu engelleyebileceğini söyledi. Bir şeyi kanıtlamak için bunu yaptığını söyledi. Bu konuda sadece bana güvenmeniz gerekmiyor. Gidip Toto ve Paddy’ye de sorun. Onlar da ondan mutlu değiller.” dedi.

      Haberin bu kısmını okumadğını yada iyi okumadığını düşünüyorum.Bir pilotu tutman ve savunman güzel ancak eğer bu doğruysa çok ciddi bir durum var ortada.Ayrıca ayağını gazdan çekmediği için zaten temas olmadı mı?Bir f1 pilotu böyle bir durumda ayağını gazdan çekmezse olabilecekleri bilemeyecek kadar aciz değildir.

      Gerçek mi değil mi Rosberg ve takım yetkilileri tarafından da açıklanma yapılınca anlaşılır.

      1. rosberg power avatarı

        Aksine 3, 4 kere okudum. Okur okumaz gazı alıp yazmıyorum çoğu insan gibi. Şuursuzca desteklemem ben körü körüne yanlışsa yanlıştır derim. Bu açıklamadan da, Rosberg’in ayağını istese gazdan çekebileceğini ancak buna rağmen dışta kalarak agresif bir deneme yaptığını kabul ettiğini ve takımında bu durumdan memnun olmadığını anladım.

  39. Görkem Şişman avatarı
    Görkem Şişman

    Hamiltonun dediklerine inanasım gelmedi. tabikide hamilton haklı olabilir .ancak hamilton haklıysa bile bunu basına söylemesi çok yanlış oldugunu düşünüyorum . klasik hamilton davranışları yediremiyor. 2.si rosberg mersedes yönetiminin ( paddy ve wolf ) yanında bunları söylemişse zaten takım içerisinde gözden düşer. şampiyonluk hayelleri suya gider.

  40. rosberg bilerek yapmadım deseydi yarış kazası deseydi neyse de hem bilerek yaptım diyip hem de hamilton’ı suçlamak da neyin nesi? düpedüz saçmalamış eğer bu haber doğruysa..

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Toplantı başlar başlamaz Rosberg hemen Hamilton’ı suçlamış. Hamilton’da zaten demiş içeri girer girmez beni suçladı diye. Bilerek yaptığını itiraf etmesi ise daha sonra olmuş. Önce evet bilerek yaptım deyip sonra sen suçlusun durumu yok yani.

  41. clubbed to death ......... (spä2000) avatarı
    clubbed to death ……… (spä2000)

    Lakin bu basit bir demeç değil.
    Fia bu demeci ihbar kabul etmeli.
    ve Rosberg yarış cezası almalı.

    1. Bence de.

      Hamilton’ın bu demeci ihbar niteliği taşıyor.

      Eğer Hamilton’ın dediği doğruysa Rosberg’in başı baya ağıracak.

  42. Bu durumu fernandoya ve tüm pilotlara ….
    Ikisi de birbirini çok seviyor :)) keşke hala aynı takımda olsalardı. Senna prostdan sonra formula altın çağlarını yaşardı :))

  43. bu haber doğruysa vay ki ne vay. bu duruma göre rosberg basına farklı açıklama yapmış, toplantıda ise bambaşka bir olay yaşanmış. acaba takım ne açıklayacak. net konuşmak için beklemek en iyisi.

  44. rosbergi anlamak guc illaki ben almanım daha cok hak edıyorum dıyordur muhtemel ve çirkeflik yaparak ham saf dısı bırakmayacalısıyorda ve hak etmedıgı ıcınde yuhalandı zaten 2 lık olsun kaza olsun

  45. haber çıkalı 1 saat oldu nerdeyse çok hızlısınız trf1 ekibi bravo

  46. Ne oluyor la?????????

  47. Şu adama üzülüyorum var ya. Emekleri boşa gidiyor hep. Bence garajı ayırmanın vakti geldi. Aynı verileri paylaşmamaları lazım.

  48. valla bu yazılanlar gerçekse vay Rosberg’in haline. Hamilton da ortalığı iyi ateşe vermiş. haksız da sayılmaz durum böyleyse.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir