Horner: Beşincilik Vettel’in Suçu Değil

yazar:

kategori:

Red Bull takım patronu Christian Horner Sebastian Vettel’i savundu ve Belçika GP’sinde ancak beşinci sırada bitirmesinin kendi hatası olmadığını iddia etti.

Vettel yarışa takım arkadaşı Daniel Ricciardo’nun önünde başlamıştı, ancak Ricciardo kazanırken Vettel ancak beşinci olabilmişti.

Horner: “Harika bir başlangıçtan sonra Seb Bottas ile yarışıyordu, sorun yaşamamak için pite girdik ve onun önünde kalmasını sağladık. Ancak hız olarak biraz sorun yaşadık.”

“Araçta sorun vardı veya yoktu, buna kesinlikle bakmamız gerekiyor, ancak bu kesinlikle Sebastian’ın hatası değildi.”

“Tüm pistlerin arasında Spa kazanacağımızı düşündüğümüz pist değildi. Daniel harika bir yarış çıkardı ve oldukça rekabetçiydik, sonlarda Rosberg ile çok yakındı, ancak tutunmayı başardı ve damalı bayrağı önde gördü.”

“50. zaferimize ulaşmak için inanılmaz bir performanstı.”


Yorumlar

“Horner: Beşincilik Vettel’in Suçu Değil” için 4 yanıt

  1. Kimin sucu var…fatmagülün falan mı??? lan arkadas alısamadın sözde 1 senedır su arabaya ne zaman alısacan merak edıyorum…

  2. itiraf ediyorum, benim suçumdu Vettel’in değil

  3. Bud Spencer filmlerinde bir araba dayak yedikten sonra bu son uyarımdı diyen bir tip vardı.Vettel onu hatırlatıyor bana.Adam çaylak yahu.Hadi mazeretin vardı.Bari ikinci ol.İnsan biraz utanır.Bu şampiyonluklar hep hile ile kazanıldı.Pişmanım bu kupaları hak edene verin falan der.

  4. Evet vettelin hiç bir suçu yok. O muhteşem bir pilot , inanılmaz. Viraja girişleri , gaza basışları aman allahım gözlerim yanıyor her onboard görüntüde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir