Rosberg: Olanlar Bana Göre Çok Farklı

yazar:

kategori:

Nico Rosberg Lewis Hamilton’ın Belçika GP sonrası yaptığı açıklamalarda aynı fikirde olmadığını ve özel toplantılarda konuşulanların içeride kalması gerektiğine inanıyor.

Hamilton Rosberg’in ikinci turdaki temasta birşeyi kanıtlamak istediği için geri adım atmadığını iddia etmişti ve Toto Wolff da şampiyona liderinin temasta kastı olmadığını doğrulamıştı.

Rosberg bir video ile yaptığı açıklamada olanların halka açıklanmasının gerekmediğini söyledi.

“Bana Lewis’in basına olayların kendi versiyonunu söylediği söylendi. Tüm söyleyebileceğim benim açımdan olanların çok farklı olduğu. Şu an düşündüklerimin hepsini söylemek istemiyorum, umarım beni anlarsınız. Aramızda kalmasını tercih ederim.”

“Yarıştan sonra çok iyi ve önemli bir toplantı yaptık. Böyle şeyler olduğunda bunları incelemeliyiz ve yaptığımız şey de buydu. Herkes fikrini söyler ve şimdi ileri gitmek zorundayız. Eminim bir diğer tartışmamız daha olacak ve gelecekte yaklaşımımızı değiştirip değiştirmeyeceğimize karar vereceğiz.”


Yorumlar

“Rosberg: Olanlar Bana Göre Çok Farklı” için 15 yanıt

  1. Olaylar çok abartıldı bence. Sıradan bir temastı bana kalırsa bu temasları bütün şampiyon pilotlar yapmıştır. Bu kadar abartılması normal çünkü şampiyonada savaş isteniyor dikkat çekilmek isteniyor bu yeni nesil berbat araçlara. Benim gibi Formula 1 aşığı olan bu insanlar yeni nesil Formula 1 den uzaklaştı tek çare bu tür şeylerle bu insanları geri kazanmak.
    Aylar öncesinden Nico Rosberg’in şampiyon olacağını söylemiştim hala aynı fikirdeyim. Hamilton’un işi bana kalırsa çok zor. Rosberg şampiyon pilotlar gibi aklı başında açıklamalar yapmaya devam ettikçe, Hamilton dahada agresifleşecek bu işde burda bitmez kanımca 🙂

  2. Schumacher123 avatarı

    Rosbergi hic sevmem ama bu gune kadar hamilton Rosberg cekismesinde hep rosberg ihtiyatli davranan tarafti bu kadar yuklenilmemeli

  3. insanların bu konuya yaklaşım biçimleri benim canımı sıkıyor açıkçası… işte sizin gibi düşünen insanlar yüzünden takım emirleri var, ve aynı takımdaki pilotlar birbiriyle yarıştırılmıyor…

    1. Evet bu konu biraz fazla abartıldı.Sonuçta burası f1 peygamber ocağı değil.Bu işleri ilk yapan Rosberg de değil son yapan da o olmayacak.Kaldıki bu konularda sabıkasız çok az pilot varken bu kadar yaygara gereksiz.Biraz aynaya bakmak gerek.Daha düne kadar Massa ve Hamilton hem pist içinde bunların alasını yapıyorlardı hemde pist dısında is artık fiziksel temasa kadar varmıştı çabuk unutuyoruz malesef.

      1. İşte bunun farkında olman gerekir orada şampiyonluk mücadelesi vermiyorlardı burada şampiyonada lider iki pilot temas etti o yüzden bu kadar konuşuldu

        1. Değerli dostum farkındalık ve algı konusunda bugüne kadar hiç sınıfta kalmadım:)
          Ben bir taraftar gözüyle bakmadığım için benim açımdan sebebler değil yapılan is önemlidir.
          Çünkü herkesin elbet savunacağı çekeceği bir yön vardır sen şartlar farklı dersin öbürü e ama o da yapmıştı der v.s uzar gider.
          Benim anlatmak istediğim bu isten ekmeğini kazanan profesyonel pilotların bu seviyedeki pilotların hiç bir kosulda bu isleri yapmaması gerektiğidir siz herseyden önce kendinizi değil Ferrari yi temsil ediyorsunuz siz Mclaren i temsil ediyorsunuz altınızdaki araçlar dünya para kitleler sizden kisisel egolarla çarpısmalar değil basarı bekliyor sizin orda bulunma amacınız kosullar ne olursa olsun altınızdaki araçları çarpısan araçlar gibi görmemektir.
          Ama dediğim gibi bu isler malesef oluyor ve herkesin kendine göre bir nedeni vardır bu yüzden ben asla yapılmaması gereken isleri yapan insanların nedenleriyle ilgilenmiyorum.

      2. Şampiyon olması beklenen iki pilottan biri 18 diğeri 0 çekince sezon sonuna doğrudan etkileyeceği için Massa-Hamilton temasları yanında hiç kalır O olaylar bildiğin it dalaşıydı çünkü kaybedecekleri bişey yoktu

    2. rosberg power avatarı

      2007’den bu yana süre gelen Schumacher sonrası dönemde yeni bir isim yaratılmak istendi ve çok fazla taviz verildi bu konuda Hamilton’a. Ancak artık kabak tadı vermeye başladı. Hamilton’un saçma sürüşlerine en güzel örnek 2010’da Spa’da şampiyona lideriyken üst üste 2 yarış karıştığı saçma kazalardır. Bunun nedenide Hamilton mudur tartışılması gerekir. Yeni nesil Senna yaratıcam diye her teması mazur görürsen gün gelir 2 yarışta şampiyonluğu bırakırsın. Gün gelir neyi doğru neyi yanlış yapıyorum bilemez hale gelirsin. Pist üzerinde kendinden başka pilot yok sanırsın. Kendini ilah sanırsın. Sonra çıkıp birisi sana dur der. Neye uğradığını şaşırırsın.

  4. Mercedes sonraki yarışta bunu yarışa sokmasın.Sürtsün burnunu.Yoksa en çok küfür yiyen şampiyonlardan biri olur.

  5. Rosberg biraz Aziz yıldırım gibi bakmış meseleye Aziz yıldırım da bugüne kadar şike yapanları neden inceleyen yok bi bizimi gördünüz derken bazı durumları kabullenmisti.Rosberg de sanki herkes çok temiz bende yeri gelirse yaparım arkadas demeye getirmiş.
    Bu tarz isleri kasıtlı işleri diğer pilotlardada gördük.Bunlar görmediğimiz isler değil.
    Aslında tüm bunların nedeni iki pilotda o kadar fazla akıl oyunları oynadılarki bu gerginlik bir yerde patlayacaktı patladı da.
    Ama surası varki bu saatden sonra bu iki pilot tamamen kanlı bıçaklı iki pilotdur çokça kaza izlemeye hazırlanın
    tabi burada kilit nokta Mercedes idaresi dir.Hersey onların elinde bu iki pilota bıkakırlarsa isi sonuçları hiçde iyi olmaz takım adına.

  6. Hamilton Monza’da ne yapacak çok merak ediyorum.

  7. Hamilton’a egoist derdik de Rosberg onu da geçmiş açıklamalarda ki tavıra bak helal sana 😀

  8. Monza’da lastiğinin patlamasını istiyor sanırım

  9. Her meslek babadan oğula geçmiyormuş demekki, bazıları için yetenek gerekiyormuş, şampiyon da olsa bu şaibelerden dolayı taktir edilmeyecektir ROS

  10. rosberg power avatarı

    Bu yaklaşım güzel. Kirlenmek güzeldir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir