Frijns Caterham’dan Ayrılıyor

yazar:

kategori:

Caterham’ın yedek pilotu Robin Frijns’in takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Robin Frijns, bu yılın başında Caterham’ın yedek pilotluğuna getirilmiş ve zaman zaman takımla cuma antrenmanlarına çıkmıştı.

Fakat Tony Fernandes’in takımdan ayrılmasıyla birlikte ilk önce takımın test pilotu Alexander Rossi ile yollar ayrıldı.Daha sonra ise Belçika’da Kobayashi’nin yerine Lotterer yarıştırıldı.

Bununla birlikte takımın yedek pilotu Robin Frijns’in de takımdaki geleceğinin tehlike altında olduğu konuşuluyor.

Hollanda’nın De Telegraaf gazetesinin haberine göre, Frijns Caterham’dan ayrılma hazır ve gelecek sezon için GP2 takımlarından Zamanda ile görüşüyor.

Haberde, Albers’in takım patronluğuna gelmesiyle birlikte Frijns’in takımdaki geleceğinin çokta uzun olmadığı ve gelecek sezon GP2’de yarışacağı ifade edildi.

 


Yorumlar

“Frijns Caterham’dan Ayrılıyor” için 2 yanıt

  1. ocean_pasific avatarı

    sauber bu adamı sponsoru olmadığı için harcadı . kumaşı iyi olan pilotlardan biri . f1 de izlemeyi kesinlikle isterdim . gp2 ye geri dönerse yazık olur .

  2. jules bianchi fan club avatarı
    jules bianchi fan club

    Sauber paralı pilotlara yönelip puan bile getiremeyecek/getiremeyen adamları yarıştıracağını Frijns gibi gözü başarıya aç bir adamı yarıştırıp puanları toplayacak bir adamı yarıştırsa keşke.Aynı eskiden yaptığı gibi bir çırpıda koltuğu yetenekli gençlere verdiği gibi.
    Bu çocuk bana göre çok yetenekli bir ara demeçleri ile baya da gündeme geliyordu.Hırsını oradaki demeçlerinden görebiliyordum.İkinci bir Nico Hulkenberg olabilir.
    Keşke şans tanısalar şu adama.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir