Button: “Hamilton’un Kötü Şansı İnanılmaz Seviyede”

yazar:

kategori:

Jenson Button, eski takım arkadaşı Lewis Hamilton’un bu sene yaşadığı şanssızlıkların çok yüksek seviyede olduğunu söyledi.

Mercedes pilotları Lewis Hamilton ve Nico Rosberg’in şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonda şu ana kadar kötü talih daha çok Hamilton’un yanında oldu.

Button “Lewis’i anlayabiliyorum. Spa’da yarışı lider götürüyordu. Bu yaşananlar inanılmaz.”

“Bu kadar uzun süre Lewis gibi kötü şansla karşılaşan ve bir çok puan kaybeden başkasını görmedim.”

“Gerçekten şaşırtıcı. Daha önce, özellikle bir aracın üstün olduğu zamanlarda böyle bir şey görmedim. O araç her yarış 1 ve 2. olmalı.”

“Çok fazla puan kaybediyorlar. Şampiyonluğu kazanacaklar ancak mevcut durum olması gerekenden çok daha yakın.”

“Bana göre Lewis bazı hayal kırıklığı yaşadığı yarışlardan sonra medyayı çok iyi idare etti.”

“Kesinlikle birey olarak olgunlaştı ve bunu görmek güzel. Umarım sezonun geride kalan bölümünde kötüleşmektense kendisine olan güveni daha da artar.” dedi.

Button ayrıca Spa’da yuhalanan Rosberg için bu durumun moral bozucu olabileceğini söyledi.

Button “Taraftarlar tarafından yuhalanan ben olsaydım yıkılırdım. Oraya taraftarlar beni sevsinler diye çıkmıyorum ancak oraya iyi bir şov ve iyi bir insan olmak için çıkıyorum.”

“O yüzden böyle bir durumdan nefret ederdim. Bu gerçekten beni yaralardı.”

“Bazı insanlar o alanda güçlü olduklarını söyleyebilirler ancak benim için bu büyük bir sorun olurdu.” dedi.


Yorumlar

“Button: “Hamilton’un Kötü Şansı İnanılmaz Seviyede”” için 7 yanıt

  1. Button 2012 Valencia galibiyeti sonrası ağlayan Alonso’yla dalga geçmişti,şimdi ben duygularıma hakim olamam beni yuhalasalar falan hayırdır sen de güçlüydün o alanda 🙂

  2. Button Raikkonen ile Massa yı tanımıyor galiba bu kadar şanssızlık yaşayan birini görmedim dediğine göre. 🙂

  3. jensoncan kötü şansla alakası yok ki bunun . Hamilton’un sürüşünden kaynaklı bi durum bu . Frenajda çok motor freni kullanıyor vites kutusunu bozuyor , çok geç ve sert fren yaparak sürüyor frenleri bitiriyor , içerisine biri dalmışken içeri kırıyor kazaya karışıyor(valencia-maldonado) (engellenebilir miydi tabi ki evet , avustralyada alonso lewisin blokajla gelişini görüp nasıl da dışa açılıp sırasını tekrar kaptırmıştı hatırlarsınız) , dışarısından yanına kadar gelen frenajı da kaçırmayan takım arkadaşının önüne aracını sürüyor ortalığı karıştırıp takım arkadaşını sıkıştırıp kazaya sebebiyet veriyor , adamların üstüne üstüne gidiyor itiyor kazaya karışıyor (istanbul park 08 massa – spa kobayashi(sauber) ) . Şansla alakası yok yani başka bi pilot atak yediğinde nası adam gibi davranıyosa onu öğrenmeli artık. Tek şanslık durumları sıralamalar olabilir . Yarışlarda nasıl saçma sapan davrandığını-sürdüğünü herkes biliyor değil mi ?

    1. Öncelikle Maldonado kazası demişsin, Maldonado ceza almıştı bu kaza yüzünden demek ki suç Hamilton’da değilmiş. 2012’den bu yana Hamilton maksimum 1 veya 2 kazası vardır kendi hatasından kaynaklanan. Eskiden hata yapıyordu bunu zaten sürekli söyledik fakat bu hala devam ediyormuş gibi yapılan yorumlara anlam veremiyorum açıkçası.
      Şansla alakası yok demişsin: motorun yanması, fren disklerinin kırılması, Avustralyada daha yarış başlamadan sorun yaşayıp yarışa katılamaması, Rosberg’İn gelip adamın lastiğini patlatması da Lewis’in suçudur. Bu sene Lewis’in tek hatası Kanada’da aracı çok zorlamasıdır en fazla, gerçi ben ona da katılmıyorum.

      1. Kesinlikle.

        Hamilton bu sene yarışlarda çok büyük hatalar yapmadı.

        Asıl hataları Cumartesi günlerinde yaptı

  4. “Bu kadar uzun süre Lewis gibi kötü şansla karşılaşan ve bir çok puan kaybeden başkasını görmedim.”

    HAHAHA

  5. bu kadar süre lewis gibi şanssızlıklarla karşılaşan birini görmemiş….massa diye bir pilot var tanıyorsun değil mi???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir