Dennis: “McLaren Her Zaman En İyi Sürücüleri İster”

yazar:

kategori:

McLaren’in başında yer alan Ron Dennis, takımının her zaman mümkün olan en iyi sürücüyü istediğini ve Honda ile başlayacakları yeni dönemde de durumun farklı olmayacağını söyledi.

Yeni sezon öncesinde en çok konuşulan takımlardan birisi McLaren. Honda ile yeni bir birlikteliğe başlayacak olan McLaren’in özellikle Sebastian Vettel ya da Fernando Alonso ikilisinden birisini takıma katmak istediği biliniyor.

Dennis “Her zaman mümkün olan en iyi sürücülere iş vermek isteriz. Ancak onların uygun olması lazım, öyle değil mi? Bununla birlikte şüphesiz Jenson çok deneyimli bir sürücü. Kevin ise umut veren bir genç. Her ikisiyle çok mutluyuz.”

“Başka sürücüleri takip ediyor olmamız bir zıtlık değil çünkü söylediğim gibi fırsat ortaya çıkarsa bunu değerlendireceğiz. Her zaman öyle oldu ve hep öyle olacak.”

“Ben Jenson ve Kevin’den memnunum. Her ikisi rekabetçi araçla kazanabilecek sürücüler. Jenson bunu uzun kariyerinde 15 defa kanıtladı. Kevin de kısa kariyerinde performansını gösterdi. Ancak açık bir şekilde şu anda onlara rekabetçi bir araç veremiyoruz.”

“Buna rağmen onların ellerinden gelenin en iyisini yapmasını ve McLaren’in her zaman mümkün olan en iyi sürücüleri kiralama çabalarını takdir edecek kadar sorumlu olmasını istiyorum. Öyle fırsatlar çıkarsa o fırsatları kullanacağız.”

“Tüm büyük Formula 1 takımları aynı şekilde düşünür. Ancak şu anda bunu yapacak durumda değiliz.” dedi.

Dennis ayrıca takımı istedikleri duruma getirmelerinin biraz zaman alacağını farkında.

Dennis “İyi bir Formula 1 takımını kazanan hale dönüştürmek her zaman biraz zaman alır. Çözmem gereken bazı ana sorun var ve etkilemek istediğim bazı yetenekli isimler var.”

“Bu durumlarda her zaman bir ara dönem olur, o kişilerin çalışmaması gerekir ancak giderek takımınızı oluşturursunuz. Yaptığınız şey karmaşık bir yapbozu tamamlamaktır.” dedi.

Dennis ayrıca gelecek seneden itibaren motorlar arasındaki farkın kapanacağını ve yarışların daha yakın geçeceğini söyledi.


Yorumlar

“Dennis: “McLaren Her Zaman En İyi Sürücüleri İster”” için 3 yanıt

  1. arkadaş ben hayatımda bu kadar gereksiz pilot transferi yapan bir takım görmedim..

    perez 2 yarış lastik sakladı onu ilah yaptılar bir sene süremedi..

    sırada magnusen var sene başında podyum gördü adamı şampiyon yaptılar dennis çok çalışkandı takım çok iyiydi vs vs..

    sonuç magnusen vasat..

    mc laren bitik çare belki honda…

  2. clubbed to death ......... (spä2000) avatarı
    clubbed to death ……… (spä2000)

    Bir bayan spiker çıkıp sorsa Patron’a.
    Yarıştırdığın pilotlardan elit olanları söyleyebilir misiniz dese…
    Daha 5. pilotun ismini söylerken spiker titreyerek durmasını rica eder.

  3. The Ron.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir