Bir Pist de Madrid'e

yazar:

kategori:

İspanya’da Formula 1 standartlarında bir pist daha Madrid hava limanı yakınlarnda Barajas’a yapılacak.

AS gazetesine konuşan  Ignacio Gonzalez, F1 testi için tasarlanan bu projeyi desteklediğini söyledi.

Gonzalez "Teknik,çevreci ve diğer ajanslar konu hakkında çalışacaklar ancak ben prensip olarak projeyi destekliyorum." dedi.


Yorumlar

  1. işte bir f. taraftarının yorumu. 1,2 cümleyle hayata ne kadar mantıksız bakılabileceğini neden o takımı tutugunu iyi anlayabiliryorsunuz:)

  2. şimdi anladım her ne kadar test pistide olsa bu ispanyollar işi biliyor hele hele madrid gibi bir şehirde yapılması bence hiçde abartılı değildir eminim o tribünler fazla olmasada dolacaktır hata ve hatta barcelona testlerinden daha fazla dolacaktır ulan kaç tane pistleri oldu bunların yanlış bilmiyorsam tabii barcelona,valencia,jerez yuhhh :))

  3. oke yanlış okumuşum

  4. arkadaşlar test pisti diyor. ispanyada zaten bir çok test pisti var.

  5. üstelik kısıtlı yarış takviminde yani maksimum 18yarış yapılıyor ve zaman bellidir.sürekli aynı ülkeye uğramak bu bakımdan hiç iyi olmayacaktır.düşünsenize avrupada kaç yarış yapılıyor zaten bunun 3ü ispanyada olursa çok abartı olur

  6. bir ülkede 1den fazla gp olması pek iyi değil zaten hem ispanya gpsi hemde valencia yapıldı birde bunun yanına 3.bir pist takvime eklenmez umarım.Çünkü bütün bir dünyada pekçok kıtayı dolaşmak zorunda takımlar buna bağlı olarak aynı yere tekrar gelip gitmeler çok yorucu ve maliyeti arttırıcı bir durumdur

  7. elif çivici avatarı

    ooof offffff bz bi tanesini bulmusken bakamıoz adamlar 3.de helal

  8. Ertan Akkaş avatarı

    Yok bizim ülkemizde ülkenin faydasından çok partilerin yada kişilerin fazydası öncelikli oluyor.

  9. Ahmet  Keleş avatarı

    tabi yaa her şehre bir pist kampanyası başlatılsın bu ne be baba beni okula gönder gibi.

  10. adamalar 2-3 tane pist yapıyorlar haha.bizde ise elindekine bile sahip çıkmıyolar.tayyip erdoğan sahip çıkmazsa pistimize elimizden kayıp gidecek.

  11. pilotunu ve onun yarıştığı sporu desteklemek böyle bişey.milliyetçilik destek olmakla kendini geliştirmekle olunur.tebrikler ispanyollara acaba bizimkiler öğrenebilecek mi?

  12. alonsonun evinde 3 yarış oclak güzel:))) ispanyollar tam bir fanatikkkkkkk

  13. helal olsun adamlara yakında her yer pist olur gibi ispanyada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir