Gene "7 Takımı Çok Küçük Farklar Ayırıyor"

yazar:

kategori:

Ferrari test pilotu Mark Gene’ye göre 2009 sezonu oldukça yakın geçecek gibi.

Kurallar hayata geçmeden önce yeni tanıtılacak bu kurallar ile takımların birbirlerinden uzaklaşacağı tahmin ediliyordu ancak İspanyol sürücü şu ana kadarki izlenimlerin tersini gösterdiğini söyledi.

Ferrari son testlerini Bahreyn’de BMW Sauber ve Toyota ile geçirdi ve AS gazetesine yaptığı açıklamada BMW Sauber’den biraz hızlı olduklarını ancak yine de oldukça yakın olduklarını belirtti.

Gene "Oldukça yakınlar ve Klien bana kendilerinin de iyimser olduklarını söyledi."

"Biz çalışmalarımızdan memnunuz ancak şampiyona her zamankinden daha eşit olacak gibi. Ferrari ve BMW dışında Mclaren ve Renault’u da şampiyonluk mücadelesinde görüyorum."

"Alonso Jerez’de öncesine göre çok hızlıydı ve onu mücadele dışında tutmuyorum. Red Bull, Toyota ve Williams da çok yakınlar;0.3-0.4 sn içerisinde 7 takım var." dedi.

Gene ayrıca, özellikle bazı takımların difüzörlerini değiştirecekleri mart testlerinde ilk yarış için performansların daha belirginleşeceğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. kersi iyi kullanan kim şimdilik bilinmiyor ?
    bence eğer böyle ise en avantajsız takım kersi kullanmayan toyota.
    bütün takımlar birbirine yakın bile olsa
    bu kadar küçük yüzdelerde pilot performansı,pilot agırlıgı
    ,kers kullanma,mekanik dayanıklılık neticeyi belli edecektir buda yarışı görmeden sanırım imkansız.amaa ben mclaren hepsine büyük fark atabilir
    diye bir düşüncedeyim .garip garip şeyler deniyorlar.

  2. inşallah her takım yarış kazanır.

  3. İnşallah gene nin dediği gibi çıkarda müthiş bir rekabetin olduğu güzel unutulmaz bir şampiyonluk izleriz.sezonun başlamasını dört gözle bekliyorum

  4. bu sezon çok çetin geçecek gibi haydi hayırlısı iyi geceler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir