Kenan Sofuoğlu Puccetti ile Anlaştı

yazar:

kategori:

Milli Motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu sezonun bitimine 3 yarış kala Mahi Racing ile yollarını ayırdı ve İtalyan San Carlo Puccetti takımı ile anlaştı.

2013 yılında Mahi Racing takımı adına yarışmaya başlayan Kenan Sofuoğlu, bu yıl lider götürdüğü birçok yarışta motorunda yaşanan mekanik arızalar nedeniyle yarış dışı kalmıştı.

Yaşanan bu arızalar nedeniyle takımdan ayrılma kararı alan 30 yaşındaki Milli motosikletçimiz, San Carlo Puccetti ile anlaştı ve sezonun geriye kalan yarışlarında İtalyan takım adına mücadele edecek.

Konu hakkında Türkiye Motosiklet Federasyonun açıklaması şu şekilde;

“Dünya Şampiyonu milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu Mahi Racing takımıyla yaşadığı sorunların ardından sezonun bitimine 3 yarış kala takımdan ayrıldı. Kawasaki yetkilileri ile karşılıklı yapılan görüşmeler sonucu Kenan Sofuoğlu, sezonun kalan yarışlarına İtalyan takımı San Carlo Pucetti ile çıkacak. Kenan Sofuoğlu, Hindistanlı Mahi takımıyla sezon içinde lider götürdüğü birçok yarışta mekanik arızalar sonucu yarış dışı kalmıştı.”

Bu yıl İspanya GP’sinde zafere ulaşan Milli gururumuz, şampiyonada 83 puanla dördüncü sırada bulunuyor.


Yorumlar

“Kenan Sofuoğlu Puccetti ile Anlaştı” için 3 yanıt

  1. Çok gecikmiş bir hamle. Lider, Kenan’dan 2 kat fazla puana sahip. Kalan tüm yarışları kazansa bile bu sezon bitmiştir.

  2. bu sene cidden çok sorun yaşadı Kenan. kendi standartlarına göre kötü bir sezon oldu

  3. Motor değişti mi diye düşündüm, değişmemiş. Yine ZX-6R.

    Ama Fabrika Kawasaki > Mahi > Puccetti geçişleri iyi değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir