Maldonado: Monza Lotus İçin Zor Geçecek

yazar:

kategori:

Lotus’un Venezuelalı pilotu Pastor Maldonado önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek İtalya GP’sinin Lotus adına zor geçeceğini düşünüyor.

“Herhalde Lotus için zor bir hafta sonu olacak”

“Monza gibi benzersiz bir pistte 2014 araçlarını görmek ilginç olacak. Monza’da yeni otomobiller ile sürüş yapmanın daha zor olmasını bekliyoruz. Downforce, ayar ve güç açısından iyi olmak zorundasınız. Herkes için zorlu bir hafta sonu olacak ve elimizden geleni yapacağız.”

2012 İspanya GP’sinin galibi, SPA ve Macaristan’daki hava koşullarının takımı olumsuz yönde etkilediğini düşünüyor.

“Spa ve Macaristan’da hava koşullar istediğimiz gibi değildi. Islak bir Monza’da E22 daha güçlü olabilir. Ama genellikle hava orada sıcak ve kurudur”

“Düşük downforce parçalarımızı Spa’da kullandık ve özellikle ön kanat paketimizi hafta sonu boyunca keşfetmek zorundayız”

“En büyük sorunumuz kesinlikle güç olacak. Böylesi bir dezavantajı aşmak zor, ama herkes gibi bizde en iyisini yapmaya çalışacağız”


Yorumlar

“Maldonado: Monza Lotus İçin Zor Geçecek” için 9 yanıt

  1. Ula malo senın oldugun hangı takım hangı yarısta zorlanmamıs…

  2. Lotus için zor bir hafta sonu geçecek kesinlikle. Senden 2011 startından daha büyük bir şeyler bekliyorum. Mesela birinin üzerinden uçup yayın helekopterine çarpabilirsin, sende bu potansiyel var Pastor ! 😀

  3. kaza yapmak için çok fazla düzlük var

    süremem ki ben orda

  4. Bu takım da tek sorun Motorsa ben bu sporu bırakırım bunlar hikaye yok şura bize uymuyor yok şu pistte yavaş viraj var yok şurada hızlı viraj var yok Fric bizi yaraladı yok güç açığımız var kardeşim bir defa Toro Rosso’yu geçin sonra konuşalım.

    Takımın test pilotu 2013 yılının Aralık ayının son haftasında elveda E21 hoşgeldin E22 yazıyor simülasyona yıl olacak 2014 araba ortada yok simülasyonda ilk testlere de gelemediler zaten herkes de yeni direksiyon var en basitinden Lotus da 2 yıllık direksiyon var. Yatın kalkın Grosjeana dua edin 8 puan için 600 kişilik ekip 300 kişiye düşmüş kan kaybetmiş Ferrari-Mercedes-McLaren-Red bull en iyi adamlarını paylaşmış daha çıkmışlar güç açığı ne oldu sezon başlamadan önce Renault motorlu araçların en iyisi olacağız diyordunuz ?

    Seneye Mercedes motoru ile de göreceğiz bu kafayla bir arpa boyu yol kat edemezler.

    1. Lütfen Toro Rosso yu kucumsemeyın….arka sıralara renk katan ama malesef basarıya ac olmayan ve akademı olarak calısan bır takım..ama ınsallah bırgun su takımda bır wıllıams bır mclaren olur…

      1. Küçümseme değil aksine misyonu belli olan çalışan sayısı 270 kişi olan bir takım şuana kadar harika işler yapıyor dahada gelişeceklerdir değerli kişilere sahipler Red Bull elektronik fren sistemini çözemedi kış testlerinde Toro Rosso’dan gelen yardım ile çözdük 🙂

    2. Williams motor değiştirince uçmaya başladı.

      1. Uçmaya başladı derken ? Son galibiyetleri 2012 İspanya Renault motoru ile. Kaldı ki Patrick Head Renault’a Teşekkür etmişti bunu da unutmamak gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir