Smedley: Ferrari İle Olan Savaşımız Kişisel Değil

yazar:

kategori:

Williams’ın araç performans şefi Rob Smedley şampiyonada eski takımı Ferrari ile yarışmasının ek bir tatmin kazandırmadığını söyledi.

Smedley Felipe Massa ile birlikte Ferrari’den ayrılıp Williams’a geçmişti.

“Dürüst olmak gerekirse bunun büyük bir tatmin verip vermediğini bilmiyorum, çünkü Ferrari ile şampiyonada yakın mücadele içindeyiz. Bence attığımız her adım beni tatmin ediyor, rakibimizin Ferrari, Sauber veya Red Bull olması benim için fark yaratmıyor. Kesinlikle farksız.”

“Takımın ilerlemesinden dolayı mutluyum. Ana amacım ve odak noktam bu ve Williams için harika şeyler oluyor. Aradan önce Pat Symonds ile bunu tartışıyordum ve bu takımda en harika şeylerin ego olmaması olduğunu söyledim. Hiçkimse kendisi için çalışmıyor. Belki bir aile şirketi olmasındandır, ancak bu şirkettekiler için önemli bir odak noktası.”

“Bence takım ve benim aramdaki sinerji ve ortak hedeflerimiz başından bu yana bize yardımcı oldu. İleri yönde gittiğimiz sürece, ki yapmamız gereken bu, mutlu olacağım.”


Yorumlar

“Smedley: Ferrari İle Olan Savaşımız Kişisel Değil” için 3 yanıt

  1. Ya Smedley ne diyorsun, babanın takımı mı burası? bir de kişisel olsun oldu olacak. Kişiselden kastı Massa ve kendisi olduğunu biliyoruz

  2. Adam dogru soylemıs..takımda da pılotları da egoıst degıl ve kımse gunun sonunda kendıne calısmıs olmuyor…ınsallah bu sevıyede devam ederler…

  3. işine bak rob felipeyede göz kulak ol bottasa yedirme..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir