Mattiacci: Çin’e Göre 100 Kez Daha Motiveyim

yazar:

kategori:

Marco Mattiacci Çin’de takım patronluğu görevine getirildiği ana göre 100 kez daha motive olduğunu söyledi.

Eski takım patronu Stefano Domenicali’nin Bahreyn GP’sinden sonra ayrılmasının ardından Çin GP’si ile birlikte Mattiacci göreve getirilmişti. Atanmasının ardından 100 gün geçti ve Mattiacci’ye yeni görevi soruldu.

“Artık çok daha fazla motiveyim. Kariyerim boyunca her zaman zorlu şartlarda çağrıldım ve şu an ilk başladığım güne göre 100 kez daha motiveyim. Eleştiri aldığım sürece, takımım eleştiri aldığı sürece mutlu oluyorum, bu bir enerji geri dönüşüm sistemi gibi, bundan motivasyon kazanıyoruz. Şirketin beni böylesi bir sorumluluk için çağırması harika.”

Mattiacci takımın çok güçlü bir altyapıya kavuştuğunu da ekledi.

“Çok açık bir stratejimiz ve zaman çizelgemiz var. Tüm ciddi yöneticiler gibi bu senaryoyu mümkün olduğunca kısaltmalısınız. Ancak Formula 1 futbol değil, bir veya iki oyuncuyu değiştirdikten sonra seneye şampiyon olamazsınız.”

“Burası çok rekabetçi bir ortam ve dünyanın en karmaşık ve yeni teknolojileri kullanılıyor. Yapacak daha çok fazla işimiz olduğunu ibliyoruz, ancak çok güçlü bir altyapıya sahibiz. Bu şirkette inanılmaz yetenekler buldum, en yetenekli sürücülere ve 60 yıllık mücadele ve kazanma geleneğine sahibiz.”


Yorumlar

“Mattiacci: Çin’e Göre 100 Kez Daha Motiveyim” için 7 yanıt

  1. bu adamda yönetici profili var. al koy bir şirkete ceo yap öyle yani. f1 den anlamamasına yeni öğrenmeye başlamış olmasına rağmen bu adamın başarıyı getireceğine inanıyorum.

    1. Adam CEO’ydu zaten gelmeden önce..Ferrari Amerika’da mı tüm Pasifikte mi öyle birşeydi

      1. yani nereye koysan ceo olur pazarı fark etmez demek istediğim oydu. yönetici tipi var bu adamda.

  2. bu adam F1’i bilmiyor, ama hırslı olduğunu ve başarı elde edene kadar rahat edemeyeceğini röportajlarından anlamak bile mümkün… Kimi ilk seansta elendikten sonra o kadar sinirliydi ki takıma, SKY dan Ted Kravitz’e bildiğin ‘… git başımdan’ gibilerinden yollamıştı başından (Sonraki gün özür diledi yüz yüze) Belki iyi bişiyler yapar…

    1. Adam CEO’ydu zaten gelmeden önce..Ferrari Amerika’da mı tüm Pasifikte mi öyle birşeydi

      1. Pardn yanlış yere oldu.

  3. bakalım kaç sene sürecek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir